iPon Hírek

A Gran Turismo 6 hangjai

Dátum | 2013. 09. 17.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Gran Turismo 6 hangjai nem valószínű, hogy sokkal jobbak lesznek, mint a Gran Turismo 5-é, bár a széria atyja, Kazonuri Yamauchi reméli, hogy javíthat rajtuk egy megjelenés utáni tapasszal. A Gran Turismo hangjait már régóta sokan kritizálják, a motorok hangja a játékban sokkal gyengébb, mint az olyan versenytársakéban, mint a Forza, és ez a helyzet valószínűleg változatlan marad decemberben, amikor a játék megjelenik majd. "Azt hiszem régebben már említettem, hogy tényleg dolgozunk azon, hogy megváltoztassuk a motorok hangjainak működését." - mondta Yamauchi. "Egyelőre úgy érzem, hogy ez nem fog elkészülni a megjelenés idejére." A Gran Turismo 5 esetében is hasonló történt, a játék több frissítést is kapott, és a 2.0-s verzió már sokkal jobb lett, mint az első. A GT5 adatait viszont a GT6 már nem fogja tudni használni, így eredményeinket nem vihetjük át a folytatásba. Yamauchi elmondta, hogy ennek a legfőbb oka az, hogy a GT5 mentéseket már feltörték, ezért nem lehet garantálni az adatok tisztaságát. Remélik, hogy a GT6-ból a 7-be már át lehet majd vinni a mentéseket. A Gran Turismo 6 teljesen új fizikával rukkol elő, amely alapjaiban megváltoztatja a játék kezelését. A motor megjelenés után is kap majd frissítéseket, ezek közül az egyik a nappalok és éjszakák váltakozásának bevezetése lesz azokon a pályákon, amelyeken ez kimaradt (megjelenéskor csak a Spa, a Nurburgring és a Le Mans térképeken lesz nappal és éjszaka). Yamauchi elmondta, hogy természetesen szerettek volna a megjelenés idejére mindennel elkészülni, de ez nem jött össze, így csak a 24 órás versenyekről ismert pályákra tették be. Az éjszakai versenyeken egyébként sokat javítottak a játékban, a fényszórók fényének szóródása pl. sokkal látványosabb lett.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. MaverickM1
2013.09.17. 15:09
Miért pont ezzel lennétek készen Yamauchi? A hónapos csúszás ellenére a GT5 kb. egy demo verzió szintjén volt megjelenéskor. Azóta, 2.0 ide vagy oda, éppolyan nulla produktum. Csúszik lefelé ez a Polyphony, nehéz lesz ezt rendberakni. Én mondjuk konkrétan büntetném a félkészen kiadott és utána ilyen-olyan patch-ekkel életben tartott produktumokat. Egyszerűen ilyen árak mellett ez már vicc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii
2013.09.17. 15:15
Igen, egyetértek. Ez olyan, amikor rendelek egy szalámis pizzát, de a szalámit csak a pizza kiszállítása után még 2 órával hoznák utána...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. m76
2013.09.17. 16:24
Amíg a silány minőség ellenére sincs egyetlen más fejlesztő sem aki felvenné velük a versenyt komplexitásban, és tartalomban, és eleve az irányítás minőségében addig kb bármit megtehetnek, és ezt ők is nagyon jól tudják. Sajnálatos, de a nextgen drive club már most egy viccnek néz ki még gt5 tükrében is. Ahol eleve arra igazítják a játékot hogy "bármilyen idióta drift király legyen" az számomra kuka kategória by default.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mzso m76
2013.09.17. 17:30
Itt az "evolúció": https://www.youtube.com/watch?v=b9KVLQ8eXn0
Megmaradt a gagyi 1996-os hang mindvégig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tassika
2013.09.17. 19:15
Azért ne felejtsük el, hogy lesz egy Project Cars nevezetű stuff is ám!
[LINK]
Az előzetes infók alapján, nem lesz ez olyan rossz. A Polyphony ezt nem hagyhatja azért figyelmen kívül.
Igaz multiplatform lesz a Project Cars, de PS3-on nem lesz már egyedül a GT6.
Én várom mind a két stuff-ot. Kíváncsi vagyok a Project Cars megtudja-e szorongatni a GT6-ot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. m76
2013.09.18. 22:50
Ha egyáltalán lesz valami a project cars-ból. Legutóbb úgy hallottam, hogy éppen az adóhatóság vizsgálgatja a céget, és akár le is tilthatják az egész projectet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!