iPon Hírek

A Guild Wars 2 és az eSportok

Dátum | 2012. 10. 09.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A hivatalos honlap szerint a közeljövőben bevezetik az arénákat és a fizetett bajnokságokat a Guild Wars 2-be, és a strukturált PvP (sPvP) megjelenése is várható lesz a játékban. Jelenleg három automatizált bajnokság létezik, amelyben a véletlenszerűen összeállított és a szervezett csapatok is részt vehetnek, és az első négy helyezettet díjazzák.

A fizetett bajnokság győztesei jobb jutalmakat fognak kapni, és a díjazás egészen a 8. helyezésig terjed majd. A fizetett bajnokság viszont egyben fizetős is lesz, a részvételre feljogosító a jegyet a gem store-ban vásárolhatjuk meg, de az ingyenes bajnokság ládáiból is hozzájuthatunk, ill. ha rangunk növekszik. Az első helyezett egy arany ládát kap, 360 glory és 360 rank pontot és 180 gemet. Ezek azok a gemek, amelyek a mikrotranzakciós boltban is megvásárolhatóak, 180 gem ára kb. 2 font. A guildek és a szervezett csapatok számára az ArenaNet egyedi bérelhető arénákat ajánl fel, ahol gyakorolni lehet, vagy saját bajnokságot is rendezhetnek. Ezek az arénák testre szabhatóak lesznek, és jelszóval is le lehet őket védeni. A bérleti díjakról egyelőre még nem beszéltek.


Jonathan Sharp az ArenaNet képviselője a következőket írta: "Rengeteg dologról szeretnénk még beszélni, ha itt lesz az ideje. A hozzáadott újdonságok nagymértékben segíteni fogják az sPvP közösség növekedését, de még rengeteg a tennivaló. Nem szeretnénk olyasmiről beszélni, aminek bemutatására még nem álllunk készen. Nem szeretjük az üres ígéreteket és tudjuk, hogy a játékosaink sem szeretik. Ugyanakkor szeretnénk tudatni mindenkivel, hogy más újdonságok is vannak a láthatáron. Tudjuk, hogy a toplista milyen fontos, és azt is tudjuk, hogy a képesség, hogy nézőként figyelhessük a meccseket is fontos. A nagyobb bajnokságok is fontosak, és a streamelés is. A Guild Wars 2 kompetitív PvP most teszi meg az első lépéseket, szerveződni kezdenek a csapatok, és megjelennek a kulcsfontosságú részek a játékban. Hogy befejeztük-e a munkát? Naná, hogy nem."
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. hEngi
2012.10.09. 21:00
Ezaz. Ez hiányzott a diablo3 ból... Egyre szimpatikusabb ez a gw2
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Enno
2012.10.12. 15:42
Valaki meséljen már tapasztalatokról ezzel a játékkal kapcs. köszi ! pro kontra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hEngi Enno
2012.10.12. 15:48
Itt egy elég részletes leírás ez alapján már tudsz képet alkotni róla
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!