iPon Hírek

A harmadik dimenziót is meghódítja a Polaroid táblája

Dátum | 2012. 04. 16.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Polaroid neve egyre sűrűbben tűnik fel androidos készülékek kapcsán, ráadásul ezek szinte kivétel nélkül tartogatnak valami olyat, amit eddig még ritkán láttunk. Ezúttal sincs ez máshogy, mivel a gyártó olyan táblagéppel állt a kamerák elé, mely térhatású kijelzővel lesz felvértezve.


Az egyelőre névtelen tablet egy 9,7 hüvelykes képátlójú 4:3 arányokkal rendelkező 1024 x 768 pixeles felbontású panelt kapott, ami hasonlóan a Nintendo 3DS-hez semmilyen szemüveget nem igényel majd. Emiatt ugyan kisebb a betekintési szöge, ahonnan a 3D-t még érzékeljük, viszont sokkal egyszerűbb lesz a használata. A megfelelő teljesítményről, egy Allwinner A10 lapkakészlet gondoskodhat, amiben egy 1,5 GHz-en üzemelő Cortex-A8 mag és egy Mali-400 MP1 grafikus processzor rejlik. Emellett 512 MB rendszermemóriát és 4 GB microSD segítségével bővíthető háttértárat is találunk benne. Az Ice Cream Sandwich-et futtató táblagép sajnos csak WLAN modult kapott, így a mobilinternet igénybevételére legfeljebb külső egységgel lesz lehetőség. Az energiát egy 6000 mAh-es akkumulátorból nyeri majd, ami kielégítő kapacitást jelent egy ilyen tablet esetében.

A háromdimenziós Polaroid táblagép 650 grammot nyom majd és 14 milliméterre emelkedik ki a síkból. Azt nem tudni pontosan, hogy mikor kerülhet majd a boltokba, de már előrendelhető több országban, és valószínűleg hazánkban is megjelenhet majd. Az ára 250 euró lesz, ez teljesen rendben van, annak ellenére, hogy kvázi nincs is ellenfele jelenleg.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. DogTheDog
2012.04.16. 10:46
Az igen komoly,hogy az egyik legerdekesebb tablet lesz az egyik legolcsobb is.Persze az is elofordulhat,hogy inkabb elvesz a felhasznalasbol mint sem hozza tesz,de majd meglatjuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!