iPon Hírek

A Harmonix új zenés-táncos játékai

Dátum | 2011. 11. 07.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Harmonixnál több zenei játék is fejlesztés alatt áll, de egyik sem hasonlít a Rock Bandre, vagy a Dance Centralra. Legalábbis ez derül ki az egyik cégvezető, Florian Hunziker kommentárjaiból. Ha ezek a játékok olyan sikeresek lesznek, mint amire Hunziker számít, akkor az megduplázhatná a Harmonix bevételeit, ami nem kis teljesítmény lenne. Hunziker szerint 2011 lesz a Harmonix legtöbb bevételt hozó éve, ami kb. 100 millió dolláros hasznot jelentene a 200 fős cégnek.

A Harmonix óriási sikert aratott a Guitar Heroval, ám a Rock Banddel már más a helyzet: a játékeladásokból csak lassan csordogáltak a bevételek, ám a fejlesztő 100 millió zenei letöltést könyvelhet el magának 2006 óta. A fordulópontot a cég életében mégis a Kinect és a Dance Central (és nemrég megjelent folytatása) jelentette. A kritikusok szerint nem kérdés, hogy a Dance Central 2 a legjobb Kinectes táncjáték, amely felülmúlja még az első részt is.

Ez a nagy siker azt sejteti, hogy a Harmonix új játékai is Kinectesek lesznek; úgy tűnik a cég kiadója, a Microsoft Studios személyében új barátra talált. Ettől a Harmonix még független fejlesztő marad, azaz elméletileg azt csinál, amit szeretne.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. uristen
2011.11.08. 19:19
Olyan Call of Duty jateknak orulnek, ami kinecthez van, es akarmit csinalsz, a karaktered is csinalja. Ha veletlen nem azt veszed elo amit kene, akkor azt is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!