iPon Hírek

A héten érkezik a Final Fantasy XIII-2

Dátum | 2012. 02. 01.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Square Enix bejelentette, hogy a Final Fantasy XIII-2 február 3-án jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra Európában.

Az FF XIII-2 arra törekszik, hogy elődjét minden tekintetben felülmúlja, ennek érdekében új játékrendszerrel, modern látvány- és hangzásvilággal látták el. A játékosok szabadon választhatnak számos lehetőség és útvonal közül; döntéseik nem csak közvetlen környezetükre lesznek hatással, hanem az időt és a teret is átalakítják. Ez az új rendszer, amely Historia Crux névre hallgat Final Fantasy játékban eddig soha nem látott szabadsággal ruházza fel a játékosokat.

A játékhoz változatos letölthető kiegészítők érkeznek majd mindkét konzolra. Az Xbox Live-on február 7-től, a PlayStation Network-ön pedig február 8-tól elérhető első DLC címe “Lightning & Amodar”, ebben a játékosok Kolosszeum Harcokat vívhatnak korábbi Final Fantasy játékok ellenfelei ill. barátaik ellen; a legyőzött ellenfelek beállnak a győztes csapatába. A későbbiekben lehetőség lesz a játék titkainak kifürkészésére is néhány központi karakter, pl. Lightning sztorifejezetén keresztül. A tervezett kiegészítők részleteit egy későbbi időpontban fogják közzé tenni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Gabb
2012.02.01. 11:29
Most már ingém motoros mozik vannak, de szerintem teljesen jó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Gabor58
2012.02.01. 11:56
Kipróbáltam a demóját, a grafikája nagyon jó, még a történet is emészthető számomra, csak a harcrendszere borzalmasan rossz, még egy 3 skilles hack&slash stílusban is élvezhetőbb lenne...
Kár érte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Squall85
2012.02.06. 10:34
"A héten érkezik a Final Fantasy XIII-2" - már akinek... Én előrendeltem a limitált kiadást a gameshop-nál, pár nappal később kiírták, hogy előrendelésben elfogyott. Örültem, hogy én még előrendeltem, aztán febr 1-én hívott a srác, hogy keveset kaptak, így lecsúsztam róla... A fincsiségek nélküli normál kiadás meg nem kell, az akkor ráér fél év múlva, majd beszerzem eBay-ről.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!