iPon Hírek

"A Hitman az IO gyermeke"

Dátum | 2009. 08. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Eidos-os fejes, Ian Livingstone véget vetett a találgatásoknak, melyek szerint a Hitman 5 a Batman: Arkham Asylumért felelős Rocksteady szárnyai alatt készülne.

Múlt héten röppent fel a pletyka, amikor a színész Mark Sloan életrajzi oldalán a 2008-as évnél feltűnt egy olyan bejegyzés, hogy Sloan az évben segédkezett a játék motion-capture munkálatainál a Rocksteadynek.

A PWMG magazin a hírek hallatán rárepült a témára és készített egy interjút Livingstone-nal, aki a következőket nyilatkozta nekik: "Ez az első alkalom, hogy erről hallok. A Hitman mindig is az IO Interactive dédelgetett gyermeke volt, és az is fog maradni, amig csak folytatódik a sorozat". Azért, hogy teljesen világossá tegye a tények állását, leszögezte: "A Rocksteady egyáltalán nem érintett a Hitman 5 fejlesztésében". (Akkor ezek szerint már csinálja az IO? :))

Rendben Mr. Livingstone akkor egyelőre jegeljük a témát, de csak azért, mert maga mindig olyan őszinte velünk, és unalmas lenne a világ nem várt játékbejelentések nélkül. Vagy nem?

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. axe
2009.08.17. 16:30
VISSZA A HIRHEZ

"A Hitman az IO gyermeke" elég kopaszra sikeredett
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bionicman
2009.08.17. 18:44
Ennek most örülünk Vincent? :/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. LavX
2009.08.18. 23:04
Remélem készül valami, mert ez a kedvenc játék sorozatom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!