iPon Hírek

A hölgyeket sem felejti el Samsung

Dátum | 2012. 02. 13.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung bemutatta, hogy milyen mobiltelefonokra kell számítani idén a La Fleur fantázianevű termékcsaládban. Ezek a készülékek speciális festéssel bírnak, és kifejezetten a nők számára készülnek.

A sorozat leghíresebb tagja a Star S5230. Tavaly már több okostelefon is felkerült a kínálatba, például a Wave 525 és a 723, valamint az olcsóbb featurephone kategória is gazdagodott a C3530 és az E2530 modellekkel. A felállás 2012-ben sem változik, két okostelefon, és két butább társa kapja meg a csinos külsőt, viszont már lesz Android alapú készülék is.

A két okostelefon a Galaxy Ace és a Wave Y lesz, az előbbi inkább a középkategóriát erősíti, míg az utóbbi a belépő szinten mozog. A Galaxy Ace 3,5 hüvelykes HVGA (320 x 480) felbontású kijelzővel érkezik, 800 MHz-es Qualcomm processzorral és 158 MB bővíthető tárhellyel felszerelve, valamint találunk benne egy 5 megapixeles kamerát is. Az Ace La Fleur már az Android 2.3-mal érkezik gyárilag.


A Wave Y a jelenlegi széria legkisebb bada OS-t futtató reménysége, de ennek ellenére egyáltalán nem rossz készülék. A kijelző 3,2 colos és szintén HVGA felbontással rendelkezik, a processzor 832 MHz, és a Broadcom műhelyéből származik, a háttértár mérete pedig 150 MB. A készüléken a bada OS 2.0 köszön vissza a TouchWiz felülettel. Sajnos a kameránk ebben az esetben már csak 2 megapixeles fotókat tud lőni.


A lista harmadik tagja a C3322. Ez egy kicsit érdekes készülék, mivel Duos jelzővel is rendelkezik, vagyis két SIM kártya kezelésére képes, így hát ez is tartogat meglepetéseket, nem egy egyszerű készülék. A kijelző ebben az esetben 2,2 hüvelykes és QVGA felbontású (320 x 240), a kamera 2 megapixeles képeket készít, továbbá 45 MB háttértárat kapunk alapesetben és még FM rádiót is találunk benne. Ez már nem okostelefon, de Facebook és Twitter alkalmazás lesz rá, sőt a Windows Live Messengert is kezeli.


Végül zárásként egy kagylómobilt is üdvözölhetünk a La Fleur széria tagjaként, itt a megjelenítő 2,4 colos átmérővel, és QVGA felbontással rendelkezik majd, a kamera már csak 1,3 megapixelre képes, és 28 MB helyet kell beosztanunk, amíg nem bővítjük microSD segítségével. FM rádiót itt is találunk, és a Facebook, Twitter páros is jelen lesz a csinos kagylóban.


A készülékek pontos megjelenési dátuma, illetve sorrendje nem tisztázott, de a hó végéig feltehetően mind forgalomba kerül, elsőként az orosz piacon, de hazánkba is eljutnak idővel. Az árakat már nagyvonalakban tudhatjuk, a Galaxy Ace 335 dollárért, a Wave Y pedig 200 dollárért lehet a miénk, míg az olcsóbb készülékek 130 és 115 dolláros árcédulával érkeznek, ez utóbbiak esetében mindenképpen borsos ára van a külsőnek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. balikabo
2012.02.13. 09:52
Szerintem jól néznek ki, anno mikor volt a La Fleur tökéletes ajándék volt a barátnőmnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. ADAMEX
2012.02.13. 11:53
$335 az Ace-ért? Kicsit sok lesz az...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. sleepingdr...
2012.02.13. 12:19
Ez mind szép & jó, de a csajos/nőknek szánt termék = rózsaszín termék???

Ez csak nekem idegesítő egy idő után? Nem hiszem, hogy egy nő attól érzi magát igazi nőnek, hogy pont ugyanolyan rózsaszín cucca van, mint a másik igazi nőnek, csak más márkából pl. Miért ne lehetne ugyanez a sorminta narancsban, vagy almazöldben, vagy bordóban pont annyira nőies? De lehet én vagyok hüjje, akkor üljek le, eggyes!

szerk.: Látom a képeken, hogy ezekből pont van pl bordó, meg fehér, az általános jelenségre szerettem volna reagálni, ami "nő=rózsaszín" szinte minden tárgyban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Sipikee
2012.02.13. 14:03
jól néznek ki legalábbis a minták, de ki vesz már kagylótelefont?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. asdsa
2012.02.13. 16:06
Nem értem mi a bajod vele, vank 4 különböző színű telefon a cikkben (ráadásul az egyik bordó), a zöldet én is megnézném, bár nem szeretnék egy olajzöld vagy libafos kekiszínű telefonnal mászkálni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!