iPon Hírek

A játék hű adaptációja lesz a The Last of Us film

Dátum | 2014. 03. 13.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Korábban már beszámoltunk arról, hogy film készül a The Last of Usból. Neil Druckmann, aki a játék sztorijának és a film forgatókönyvének is írója egyben, megerősítette, hogy a Naughty Dog játékából készülő filmadaptáció nem más helyszínen játszódó különálló sztori lesz, hanem konkrétan a játék történetét fogja feldolgozni. "A The Last of Us történetének adaptációja lesz" - nyilatkozta Druckmann a filmről. "Abban még nem vagyunk biztosak, hogy milyen messzire fogunk elmenni, hogyan készítünk belőle filmet és hogyan fogjuk számításba venni a filmes műfaj egyedi jellegzetességeit. Egyelőre csak a felszínt érintettük." Druckmann a játék esetleges folytatásával kapcsolatos kérdésekre is válaszolt. Kiderült, hogy a stúdió tagjai már leültek agyalni a második részről, de egyelőre még csak tapogatóznak és ötletelnek, majd meglátják, mire jutnak. A Joel hangját kölcsönző szinkronszínész, Troy Baker mindenesetre lelkes a folytatással kapcsolatban, arra a kérdésre, hogy visszatérne-e, hogy újra Joel lehessen, így válaszolt: "Természetesen." Az öt BAFTA díjat is magának tudható játékhoz egyébként most készül egy újabb multiplayer DLC, amely az utolsó lesz a szezonbérlet által lefedett kiegészítők sorában.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. DogTheDog
2014.03.13. 20:31
Engem jobban erdekelne az a kimaradt 20 ev.Vegeztem a jatekkal,eleg volt a tortenetebol is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. aRm1n
2014.03.13. 21:07
Páran viszont nem játszottuk és valószínűleg nem is fogjuk, a filmet viszont elviszi a gép is... ( engem az egésznek főleg a sztorija és a látványvilága érdekel)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Csiki1991
2014.03.13. 21:51
Engem az érdekelne, hogy X órányi játékidőt hogyan akarnak mondjuk 2órás filmre vinni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Raditz
2014.03.14. 08:51
Inkább dobnák ki PCre is,mégha egy ramaty port formájában.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2014.03.14. 20:06
Ez mindenképp rossz lesz. A könyv leír, a film megmutat, de a játékot átéled és az interakció viszi el a hátán a történetet. Ebből max sorozatot lehetne csinálni, az is olyan lenne, mint a Lost volt: a 120 rész elfért volna 40-ben a sok felesleges időhúzás nélkül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!