iPon Hírek

A Konami összevonja a szemöldökét

Dátum | 2011. 09. 29.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Konami kemény figyelmeztetést intéz azokhoz, akik ki akarnak lépni az online meccsekből a PES 2012-ben: a renitensek büntetésre számíthatnak.

Az ellenfelek párosítását átdolgozták, így a pályán nagyobb valószínűséggel fogunk hozzánk hasonló viselkedésű ellenfelekkel találkozni. Azokat, akik szándékosan lépnek ki, hogy ezzel elkerüljék a vereséget kizárják a bajnokságokból, és a rosszhírű játékosok ezentúl egymást fogják boldogítani.

A Konami az egész online rendszert annak érdekében fejlesztette tovább, hogy javítson a játékélményen.

"Az netes játék kulcseleme a PES 2012-nek, és keményen dolgoztunk, hogy olyan opciókat tartalmazzon, amelyek a versengést, és a szóló módokat egyaránt élvezetesebbé teszik a Master League Online-ban" – nyilatkozta Jon Murphy, az európai PES-csapat vezetője.

"A csalók büntetésre számíthatnak, a többiek számára pedig a csodálatos Aktív MI teszi majd még élvezetesebbé az online játékot. Eredményeinket majd barátaink és ellenfeleink is láthatják. A PES 2012 a szakértelemről, csapatunk erősségeinek kihasználásáról, és a csodás fociról szól, ki ne akarná ezt megosztani csapattársaival?"

A PC, PlayStation 3 és az Xbox 360 verziókban maximum 8 fő játszhat online. A továbbfejlesztett Community módban 100 fős felhasználócsapat csatlakozhat be a játékba. A játékosok fórumok segítségével üzenhetnek egymásnak, a közösségen belüli meccsek pedig serkentik a csapatok közötti egészséges rivalizálást.

Korunk igényeinek megfelelően közösségi funkciókkal is bővült a játék a myPES nevű Facebookos alkalmazás révén. Ez a kis eszköz lehetővé teszi, hogy meghívjuk barátainkat a ligába, kövessük, és megosszuk a meccseink eredményeit.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Georg17
2011.09.29. 23:43
Én utoljára FIFA 09-cel játszottam online. Nem is volt eredményem, mert ha nyerésre álltam, folyton kilépett az ellenfél. A másik gond az volt, hogy Inter Milan vagy Bayern Münchenen kívül más csapattal szinte esélytelen volt az ebmber. Az AS Roma-val pl. nem is volt érdemes próbálkozni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. infectedma...
2011.10.01. 14:10
Szerintem ez a videó valami nagyon gyenge AI szinten készült. Legerősebben nem ennyire engedékeny az AI.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. infectedma...
2011.10.01. 14:11
Amúgy jöhetne már a DLC, ami a nyár végi átigazolásokat is tartalmazza PESEdites srácok is azért nem csinálták meg a saját verziójukat, mert úgy tudják, hogy a Konami hamarosan kiadja a DLC-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. enzob
2011.10.02. 21:49
hmm...asszem FIFA 12 (:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!