iPon Hírek

A következő generációra készül a Thief 4

Dátum | 2012. 08. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Minden infómorzsának örülünk, ami a Thief 4 asztaláról esik le. Ezúttal a hivatalos Xbox Magazinból származnak a hírek, melyek szerint a Thief 4 a PlayStation 4 és a következő Xbox konzolra érkezik majd (@CVG).


A játék fejlesztője az Eidos Montreal, aminek jelenleg 4 csapata van. Az egyik a Deus Ex-ért felel, a másik a Thief-ért a harmadik és negyedik pedig a játéktesztelő és minőségellenőr csapat.

Sokak kedvenc lopakodós játékszériájának folytatása még 2009 májusában került bejelentésre, de ezt nem is ragozzuk tovább, inkább ajánljuk figyelmetekbe legutóbbi hírünket, mely egy kiszivárgott CGI videóról szólt, illetve nézegethetitek a hivatalos honlapot is, de csak ha nagyon unatkoztok, mert nem frissül...

Anno még azt mondták Unreal 3-as motort fog használni, de ilyen kijelentések után ezt már valószínű megváltoztatták.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. Konigstige...
2012.08.08. 18:08
"Ezúttal a hivatalos Xbox Magazinból származnak a hírek, melyek szerint a Thief 4 a PlayStation 4 és a következő Xbox konzolra érkezik majd (@CVG)." Nagyon remélem hogy a PC-t nem felejtik ki, mert már az agyamra megy hogy Xbox-ra meg PS3-ra kiadnak bizonyos játékokat PC-re meg nem, vagy csak egy silány átiratot adnak ki. Hiába takaróznak azzal hogy PC-n sok a lopás, konzolon is van bőven. Minőséget kéne kiadni és akkor máris hajlandó az ember pénzt adni érte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. hmisi
2012.08.08. 18:14
Igen csak konzolokon a lopásokall együtt is sokall több az eladás, mint pcn.
Egyre több a köv generációs játék hír. Remélem ez azt jelenti, hogy jövőre tényleg megjelenek az új konzolok és akkor a pc grafika is nekiáll durván fejlődni. Mondjuk ezzel csak óvatosan, mer ha elszalad a ló, akkor hamar a 4mag is kevés lehet meg a 256bit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Konigstige...
2012.08.08. 18:38
hmisi
Csak egy kicsit jobban oda kéne figyelni a PC-s igényekre és máris javulna a helyzet. A PC-s grafika meg azért nem fejlődik mert a konzolok viszafogják. Gondolok itt arra hogy egy multiplatform játék grafikáját nem lehet túlzásba vinni, mert a konzolok hardvere nem bírná. Itt van példának a Bf3, ahhoz hogy konzolon is élvezhetően fusson erősen le kellett butítani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Seraph6
2012.08.08. 19:43
Inkább nem a grafikával kellene foglalkozni hanem jó játékokat csinálni amik élvezetesek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Seraph6
2012.08.08. 19:45
BF3mat meg Crysis 2 is kipróbáltam max grafikán,hát nem estem hanyat tölük, és a játékok is unalmasak voltak, ellenben a Trine 2-t leesett az állam, és a game is remek volt.
Mit tesz a jó dizájn a poligon és effektszámmal szemben...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. pdx06
2012.08.09. 01:57
A Thief3 is tökéletes még mindig pedig közel 10 éves. A legjobb hangulatú játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Kuraudo
2012.08.09. 08:29
@Seraph6: nálad a pont.

A konzol optimalizált, a pc állítható, fejleszthető => pc-n a játékok 99,9%-a szebb ha multiplatformról van szó.

No offense (természetesen), de a pc-s oldalról tényleg több a lopás. Egészen pontosan a "Microsoft" felhasználók körében. PC és buherált Xbox. Sokan azért vesznek _csakis kizárólag_ Xboxot mert arra tud venni írott játékot. Aztán amikor kérdezem az online játékról, akkor rávágja a vállát rángatva, hogy őt bizony nem érdekli az online játék. Aztán látja nálam a PS3-mat, ahogy full ingyen tolom online... akkor azért lehervad a vigyor az arcáról.

Sorry az offért...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim Kurau...
2012.08.09. 08:41
"A konzol optimalizált ..."

Erről van szó. Felesleges itt lopásról beszélni, azért jelentetnek meg több játékot konzolon, mert sokkal egyszerűbb egy vasra bármilyen szoftvert megírni, mint ötezer másfélére.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Arokh
2012.08.09. 16:25
PC-n lehet nagy a warez, de akik értelmes játékot tettek le az asztalra, azok sosem panaszkodtak, hogy nem fogy. Megfigyeléseim alapján mindig azok a kiadók szájalnak, akik a saját sorozataikat vágják tönkre tudatosan.

Thief 4-et meg marhára várom. 3. rész óriási élmény volt számomra, első kettő sajnos még nem volt meg, de ami késik nem múlik. Remélem, hogy nem akarják nagyon megreformálni, mint ahogy az manapság nagy divat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. adler741
2012.08.11. 10:51
Akkor sürgösen pótold be,-) a Thief 1 minden idök egyik legjobb hangulatú játéka.
Számora a legjobb 3 kőzőtt van,emlékszem hogy a " visszatérés a katedrálisba" pályán volt az egyetlen ahol játék közben tényleg féltem.hihetetlen hangulat.
Akinek bejön ez a stílus mindenképp egy proba, ami negatívum hogy mivel 98-ban jelent meg, sajnos a grafika az bizony már elavult.-(

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!