iPon Hírek

A legújabb variáció a könyv témájára

Dátum | 2007. 10. 02.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

A Sony előállt a legújabb, PRS-505 Reader-rel (digitális könyvvel). Az újdonságok között szerepel (természetesen) az új dizájn, pár új trükk és néhány felújított régi is. Színek terén is bővült egy kicsit a választék: fekete helyett most már ezüst és sötétkék változat is rendelkezésünkre áll. Hasonlóképp érdekes még az újratervezett billentyűleosztás is, ami a Sony szerint az eddiginél intuitívebb élményt nyújt - bár sokkal inkább tűnik úgy, hogy egyszerűen csak kezelhetőbbé és hozzáférhetőbbé tették a PRS-500-as már meglévő gombjait (bár persze ez is határozottan pozitív).

Állítja továbbá a Sony azt is, hogy a képernyő kontraszt- és frissítési rátája is magasabb, de konkrét adatokat ez ügyben nem tett közzé. Azt azonban lehettudni, hogy a belső memória kapacitását megduplázták: 80 helyett 160 eBook tárolására képes - és ezen felül ellátták egy új USB tárhely-móddal is. A régi, jól bevált dolgok pedig természetesen továbbra is megvannak: az akkumulátor 7.500 lapozást bír ki, a támogatott formátumok között ott van továbbra is a PDF, az RTF, a TXT és a JPEG - valamint a memória bővítésére SD és Memory Stick rekeszek is rendelkezésünkre állnak.

A PRS-505 természetesen együttműködik a Sony Connect bolttal is, ahonnan több, mint 20.000 eBook-ot tölthetünk le. A Sony Reader még ebben a hónapban a boltokba fog kerülni, $300 (kb. 55.500 Ft) értékben (ami jelentősen olcsóbb a PRS-500-as 500 dolláros induló áránál).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.02. 09:54
A Sony előállt a legújabb, PRS-505 Reader-rel (digitális könyvvel). Az újdonságok között szerepel (természetesen) az új dizájn, pár új trükk és néhány felújított régi is. Színek ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!