iPon Hírek

A legújabb Wii-eszköz: go-go-rúd

Dátum | 2008. 04. 21.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Meglehetős hiányt lehetett tapasztalni eddig a Wii-eszközök terén: kiszolgálták már a családokat, a gyerekeket és a tiniket is mindenfélével, de a kifejezetten felnőtteknek tervezett interaktív játékokhoz való eszközök eddig valahogy kimaradtak a szórásból. Most azonban már ezt a lemaradást is pótolták.


A brit Peekaboo cég legújabb alkotása ugyanis nem más, mint a címben is említett go-go-rúd, amit "Strip aerobics" néven kívánnak majd forgalomba hozni. A cég egyébként (amint a neve is sugallja) eddig is otthoni használatra szánt rudak gyártásával foglalkozott (amit még Carmen Electra is reklámozott), így lényegében csak egy újabb dimenziót csaptak hozzá az eddig is meglévő termékeikhez.

A cég elmondása szerint már folynak az egyeztetések egy bizonyos, egyelőre még meg nem nevezett céggel, ami megfelelő játékot is alkotna a Wii-rúdhoz, kellően kielégítve az eziránt mutatkozó igényeket. Állításuk szerint a közös munka eredményeképp az aerobikus rúdtánc Wii-s verziója nem csak hogy ugyanolyan szórakoztató és egészséges lesz, mint az "igazi", de emellett még ugyanolyan könnyen hozzáférhetővé is teszi ezt a mozgásformát bárki számára, mint ahogy a "Guitar Hero" is elhozta mindenkinek a rock'n'roll-t.

Azt még nem jelezték előre, hogy az eszköz ára milyen keretek között várható még, de meglehetősen biztosra vehetjük, hogy fogunk még hallani erről a legalábbis érdekesnek mondható darabról.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. tomas-bpm
2008.04.22. 17:30
ha=hanem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!