iPon Hírek

A Lucas Arts új játéka: Lucidity

Dátum | 2009. 09. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Gametrailers TV legújabb epizódjában lerántották a leplet a LucasArts újabb játékáról, a Lucidity-ről, amely várhatóan még e hónapban jelenik meg az Xbox Live Arcade-en. Pletykák terjengnek egy esetleges PC verzióról is, de a dolog még nem nyert hivatalos megerősítést.

A Lucidity egy 2D-s, oldalra scrollozó (side-scrolling) fejtörős platformjáték, melynek hősnője a fiatal Sophie. Az öntörvényű leányt nem irányíthatjuk, saját belátása szerint mozog, de hogy mégis megvédjük valahogy a különös álomvilágában rá leselkedő veszélyektől, különböző elemeket kell lepakolnunk elé, hogy biztonságos legyen az útja. A játéknak 30 pályája lesz, amely átvisz majd a történet fő szálán. Ezen kívül még kilockolhatuk 15 bónusz pályát is.

A Lucidity inspirálói a Braid és az ahhoz hasonló játékok, a külső megjelenésére pedig nagy hatással voltak a klasszikus kézzel rajzolt animációk és a térbeli mesekönyvek. A Lucas Arts elnökével, Darrel Rodriguez-zel megejtett Gametrailers interjúban szó esett még arról is, hogy a cégnek számos Star Wars projektje fut és tárgyalnak többek között Ron Gilberttel és Tim Schafer-rel is, lehetséges jövőbeni projektekről.

                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!