iPon Hírek

A metróban is lesz Vodafone-kávé

Dátum | 2010. 08. 18.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

Több tízezren vették igénybe a Vodafone főleg a Sziget fesztiválra szabott szolgáltatásait és a Szigetfone-t - tájékoztatott a mobiltelefon-szolgáltató. Információink szerint a Vodafone szakemberei elképzelhetőnek tartják, hogy a termékeket más, hasonló rendezvényekre is elviszik. A Vodafone szerint kiválóan vizsgázott a percalapú szigetjegy, az eredeti tervekhez képest jóval többen, közel ötszázan vették igénybe a lehetőségét. A sikeres tesztnek köszönhetően jövőre már valamennyi, a Sziget Kulturális Szervezőiroda által szervezett fesztiválon lesz ilyen. (Úgy tudjuk, a későbbiekben a Magyar Telekom sem zárkózna el attól, hogy ehhez hasonló szolgáltatást nyújthasson, az idén főleg a rövid "felkészülési" idő tartotta vissza a céget ettől.) Több ezren töltötték le és használták a Vodafone Sziget Iránytűt, amellyel akár az egyes koncerthelyszínek teljes műsorról is informálódhattak. Bár idén talán még a korábbi években megszokottnál is több büfé volt a szigeten, több mint hatszázan használták a Vodafone kávéautomatáját, ahol sms-sel lehetett vásárolni. Ez a szolgáltatás hamarosan metró- és buszmegállókban, egyetemeken vagy közintézményekben is elérhető lesz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. axe
2010.08.18. 23:23
És ez kit érdekel egy it fórumon?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. rieper
2010.08.19. 00:27
Azt, hogy ha nincs nálad pénz/apró, akkor vehetsz mobillal kávét meg üdítőt meg mindent. IT hír ez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. october
2010.08.19. 00:27
engem érdekel képzeld el. nem csak otthon ülök mint te és kockulok meg hülyeségeket írok minden cikk alá, hanem pl kinn voltam szigeten és én is vettem szigetfonet és vettem kávét ugy, hogy sms-t küldtem, stb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. october
2010.08.19. 00:29
mondjuk a szigeten úgy volt, hogy ha küldtél sms-t akk 320 volt a kávé, ha nem akk 350. azt hiszem így voltak az árak, de nem vennék rá mérget. ja és 10 Ft volt az sms..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. olloczky
2010.08.19. 07:44
october, én arra se lennék nagyon büszke, hogy elmentem a szigetre.. na de mindegy..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sutiadi
2010.08.19. 09:21
Nekem kimondottan tetszik, hogy haladni kezdünk abba az irányba, ha van nálad egy telefon, akkor tudsz tájékozódni, navigálni, autópálya matricát venni, parkolójegyet venni, KÁVÉT venni (nálam pl ritkán van apró, általában kártyával vásárolok)....satöbbi. Én vevő vagyok mindenféle újításra, amíg azok árai nem rugaszkodnak el túlságosan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!