iPon Hírek

A millió dolláros laptop

Dátum | 2007. 03. 27.
Szerző | aruboczki
Csoport | NOTEBOOK

A kifejezetten luxustermékeket gyártó brit Luvaglio nem kevesebb, mint egy millió dollár értékű exkluzív laptopot dobott piacra. Bár a hordozható számítógépről ezidáig nem sokat árultak el, de azért egy-két dolog mégis kiderült.

Többek között például az is, hogy a szuperluxus hordozható számítógép elragadó külseje nem kevésbé elragadó belsőt takar. Ugyanis a 17" Anti-Reflective LED képernyővel, a 128 GB SSD (Solid State Disk) adattároló, valamint a Blue-Ray meghajtó magáért beszél. A kapcsológomb maga egy igen ritka árnyalatú gyémántkő, amely egyben a biztonsági azonosító is. A beépített képernyőtisztítóról már nem is beszélve.

A Luvaglio elnök-vezérigazgatója, Rohan Sinclair a következőket nyilatkozta új termékükről: „Más, drága luxuscikkektől eltérően, mi nem sajnáltuk az időt arra, hogy valami igazán különlegeset és egyedit alkossunk, figyelmet szentelve még a legapróbb részleteknek is. Nem pusztán az volt a célunk, hogy gyémántokkal cicomázzunk fel egy átlagos laptopot, hanem a billentyűzettől kezdve a legutolsó gombig mindent egyedivé változtassunk.”


Ha mindez még nem lenne elég, akkor a vásárlónak lehetősége lesz arra is, hogy saját ízlése és stílusa szerint alakítsa leendő laptopját. Az anyagok adottak, de többek között megváltoztatható lesz a szín és az egyéb megoldások is. 

Az első luxuslaptop több mint egy millió dollárért vásárolható majd meg.       

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.03.27. 14:44
A kifejezetten luxustermékeket gyártó brit Luvaglio nem kevesebb, mint egy millió dollár értékű exkluzív laptopot dobott piacra. Bár a hordozható számítógépről ezidáig nem sokat ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!