iPon Hírek

A Monolith hobbitos játékot készít?

Dátum | 2012. 04. 02.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Egy nem hivatalos, de megbízható forrás szerint a F.E.A.R. és a Gotham City Impostors fejlesztője, a Monolith hobbit témájú játékon dolgozik, amely Peter Jackson decemberben bemutatásra kerülő The Hobbit című filmjével párhuzamosan fog megjelenni. A The Hobbit: Part One címre hallgató játék fantasy RPG lesz

A Warner Brothers tavaly novemberben 60 dolgozót bocsátott el seattle-i stúdióiból, köztük voltak a The Lord of the Rings: War in the North fejlesztői is a Snowblind studió tagjai. "A Snowblind gyakorlatilag már nem létezik, a WB Games Seattle többé-kevésbé a Monolithból és a kiegészítő személyzetből, ill. a kiadó embereiből áll" – jelentette a nem hivatalos forrás. "Úgy tűnik, hogy a WB Seattle készíti a Hobbit film második részéhez is a játékot."

A Lord of the Rings: War in the North bukás volt, annak ellenére, hogy a Snowblind előtte már letett pár jobb dolgot is (Baldur's Gate: Dark Alliance) az asztalra. A Monolith korábbi játékai (Condemned 2: Bloodshot, F.E.A.R.) sikeresek voltak, de ők sem brillíroztak mostanában a F.E.A.R. 2 vagy a Gotham City Impostors már gyengébbre sikeredett. Meglátjuk, mit tudnak kihozni a hobbit történetéből.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. mzso
2012.04.02. 19:14
És a No One Lives Forever-é! Máig a kedvenc játékom. Remélem egyszer csinálnak még folytatást.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lacroix
2012.04.03. 08:51
Tru. No One Lives Forever túl jó game a mai embereknek...csak codot érdemelnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!