iPon Hírek

A Mythic besegít a SWTOR készítésébe

Dátum | 2009. 07. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Greg Zeschuk a BioWare társalapítójának elmondása szerint egészen biztos, hogy segíteni fog nekik a Mythic Entertainment készülőben lévő első MMORPG-jük elkészítésében. Rengeteg minden van, amit tanulhatnak, és megoszthatnak egymással az újonnan alakított RPG/MMO csapaton belül.

Az viszont, hogy a Mythic segédkezik a Star Wars: The Old Republic körül, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a BioWare is beszáll a Warhammer Online továbbfejlesztésébe. Ez a dolog még képlékeny.

"Számos észrevételünk van Ray-el, amit megoszthatnánk." - nyilatkozta Zeschuk. "Mindketten játszottunk a Warhammerrel és néha még mindig játszunk, de pusztán ezzel nem leszünk népszerűbbek, a fontosabb az, hogy megvilágíthatnánk néhány új perspektívát ami segíthet a Mythic-es srácoknak, ahogy ők segítenek nekünk az online tapasztalataik megosztásával."

Warhammer Online
"Azért, hogy valami hitelt kapjon a Austinban lévő csapat is (ők dolgoznak a SWTOR-on), el kell mondanunk, hogy ott is van jó néhány veterán MMO-s, szóval ők sem kezdők, de szín igaz, hogy tudunk mit tanulni egymástól."

A közös RPG/MMO csapat feje Ray Muzyka, Zeschuk pedig a kreatív főnök. Tény viszont, sok minden nem változott azzal, hogy egybeolvasztották őket egy csapatba, hisz már jó ideje mindketten az EA-val dolgoztak, így eddig is volt némi kommunikáció köztük.

"Ez a dolog körülbelül úgy fog működni, mint az Austin stúdió. Ők is egy BioWare stúdió, de nagyon függetlenek. Magunk intézik a belső ügyeiket, úgy működnek, mint egy BioWare stúdió, de a maguk Austini módján."

Az összeolvadás óta még nagy változás nem történt, a SWTOR készülget, a Warhammer Online-nal kapcsolatosan pedig egyelőre semmi drasztikus változást nem jelentettek be. Persze van mivel foglalatoskodniuk ezeken kívül is, a DAO az első a listán, amely október 23-ára várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Joachim21
2009.07.09. 09:33
VISSZA A HIRHEZ

Nekem nem jönnek be ezek a netes játékok! Eleve fizetni kell érte többször is ha játszani akarsz. Vagy nem így van? Olyan mintha csak azért ezeket fejlesztenék, hogy több bőrt lehessen lehúzni rólunk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. StevyXIX
2009.07.09. 12:57
Hát MMO teljesen más, mint más játékok, amíg nem próbáltad úgy se kapsz róla reális képet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. leviske
2009.07.09. 13:11
A SW:TOR mikrotranzakciós lesz az eddigi pletykák alapján. Tehát a plussz cuccokért kell majd fizetned, havidíj nélkül. Úgy ahogy a BattleForge esetén...

Szerintem nem lesz rossz.

Viszont azt lehetetlennek tartom, hogy a Warhammer-ből legyen valami. Egyszerűen a WoW mellett nem nagyon lehet megszólalni hasonló témában.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!