iPon Hírek

A nagy Destiny bejelentés

Dátum | 2013. 02. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Halo alkotói és a Call of Duty kiadója bejelentették legújabb nagyszabású közös projektjüket, a Destiny-t, amely egy dinamikus világban játszódó sci-fi akció FPS sorozat lesz, melyet online játszhatunk szólóban, vagy barátainkkal együtt. A Bungie-nak meghatározó szerepe volt az FPS akciójáték műfajban a legutóbbi évtizedben a Halo sorozattal, és a Destiny-vel szeretnék még tovább fejleszteni a műfajt. "A Destiny világa fejlődik. Olyan világ ez, amelynek szélesek a határai, ami lehetővé teszi, hogy kalandozzunk benne és felfedezzük. Olyan világ, amelyben még a sztori módban is összefuthatunk más játékosokkal, akik épp saját kalandjukat élik át. És természetesen olyan világ, amely mindezt izgalmas, adrenalinos közvetlenséggel tárja elénk egy mesteri módon megalkotott FPS akció cím keretein belül" - mondta Eric Hirshberg, az Activision Publishing elnöke, aki már izgatottan várja, hogy eljuttathassa a játékosokhoz ezt az "ambiciózus, innovatív és kreatív játékot".
A távoli jövőben játszódó darabban játékosként a legutolsó földi város őrzői leszünk, naprendszerünk ősi romjait kutatva bejárhatjuk majd a Mars vörös dűnéit és a Vénusz buja dzsungeleit is. Szembe kell szállnunk az emberiség ellenségeivel, és visszaszerezni mindazt, amit elvesztettünk, amikor az összeomlással véget ért az emberiség Aranykora. A sztoricentrikus Destiny-saga nagyszabású történeteken és kalandokon keresztül fog kibontakozni egy izgalmas új világban, ahol a ko-op, a kompetitív, publikus és közösségi tevékenységekben vehetünk részt. A Bungie új motorja lehetővé teszi, hogy a játék Xbox 360-on, PS3-on és a jövőbeli konzolokon is életre keljen. Harold Ryan a Bungie elnöke nagyon elégedett volt a két cég közötti együttműködéssel és annak eredményével, és a következőket mondta a játékról: "A Destiny egy olyan világba vezeti be e játékosokat, amely rejtélyekkel, akcióval és kalanddal teli, de ami a legfontosabb, a Destiny több, mint egy diszk a meghajtóban: egy élő, közösségi univerzum, amely tele van más játékosokkal." A GameStop játékforgalmazó cég elnöke, Tony Bartel a következőket mondta a darabról: "A Destiny nemcsak lenyűgözően néz ki, hanem egy élő világ, amely megváltoztatja azt, ahogyan a játékosok a ko-op online játékokról gondolkodnak." A játék 2013-ban fog megjelenni, pontos megjelenési dátuma még nincs, de már elő lehet rendelni. A játék hivatalos honlapja: www.DestinyTheGame.com Facebook oldal: www.Facebook.com/DestinyTheGame Twitter: @DestinyTheGame A fejlesztők honlapja: www.Bungie.net Kapcsolódó cikkeink: MMO-t csinál a Bungie. Vagy mégsem? A Bungie-Activision együttműködés minden részlete Bungie: Destiny koncepciós rajz
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. DrTre
2013.02.18. 16:18
Hát nem tudom, annyit olvastam már róla, de semmi olyat nem mondtak, amitől más lenne, mint bármelyik másik játék.
"A Destiny világa fejlődik. Olyan világ ez, amelynek szélesek a határai, ami lehetővé teszi, hogy kalandozzunk benne és felfedezzük. Olyan világ, amelyben még a sztori módban is összefuthatunk más játékosokkal, akik épp saját kalandjukat élik át. És természetesen olyan világ, amely mindezt izgalmas, adrenalinos közvetlenséggel tárja elénk egy mesteri módon megalkotott FPS akció cím keretein belül"
MMO, de mégse MMO, Coop is, de közösségi is, folyamatos net kapcsolattal és bármikor becsatlakozhat bárki hozzád és te is másokhoz.
Értem én, de ilyen már létezik és ebben nincs semmi innovatív, kreatív ötlet.

Olyan szavakkal és marketingszöveggel burkolják, hogy az már fáj:
"a Destiny több, mint egy diszk a meghajtóban: egy élő, közösségi univerzum, amely tele van más játékosokkal."
Wow, milyen innovatív, ilyet még sose láttunk.

Nem azt mondom, hogy rossz, mert érdekel, jónak ígérkezik, csak azt kifogásolom, hogy vmi újnak állítják be, holott semmi újdonság nincs benne. Ettől a marketingszövegtől hányok, nem a játéktól, az jó, érdekel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. szacsee24
2013.02.18. 16:28
@ Dr Tre Teljesen igaz amit írsz, ez nem új de tudod a mai világban minden játékot hypeolnak hogy ez "új ..ilyen még nem volt..soha nem láttál".Nézd meg mi lett az Alienből arra is azt mondták hogy ilyet soha nem láttál.... amúgy igazuk van, ilyen sz@rt soha nem láttam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. LechooEdy
2013.02.18. 21:27
Skyrim, Borderlands vagy GTA (online nélkül) és még lehet sorolni mikre is jó ez a leírás, ami egyáltalán nem rossz, de semmi új nincsen benne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!