iPon Hírek

A napokban érkezik a Dell új, ultravékony notesze

Dátum | 2011. 05. 23.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

A Dell legújabb ultravékony noteszgépe, amely egyúttal a népszerű Adamo utódjának is tekinthető, hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban, legalábbis a Wall Street Journal legfrissebb értesüléseiben erről számol be. A friss termék méretét tekintve tulajdonképpen nem tekinthető közvetlen MacBook Air ellenfélnek, ugyanis 15 colos képátlójú kijelzővel érkezik, de vastagság tekintetében már jóval érdekesebb lesz. A Dell illetékesei egyenesen azt állítják, hogy a 15 colos ultravékony noteszgép lesz a világ legvékonyabb, 15 hüvelykes képátlójú kijelzőt kínáló megoldása. Nem hangzik rosszul.

A napokban debütáló termék a hírek szerint 999 dolláros induló áron válik majd elérhetővé. A Dell újdonsága dizájn tekintetében gond nélkül versenybe tud szállni az Apple kecses noteszgépei, a MacBook Air-ek ellen - legalábbis a vállalat illetékesei így vélik. A hónap elején már érkezett egy pletyka az új ultravékony notesszel kapcsolatban, sőt, az akkori hírek még egy videót is mutattak a kecses újdonságról, ami egyébként XPS 15z néven válhat ismertté.  


Az új noteszgépről a napokban szinte biztos, hogy lehull a lepel, akkor pedig kiderülnek a specifikációk is, amelyek alapján egyértelműen eldőlhet, hogy sikerült-e ütőképes notebookot alkotniuk a vállalat mérnökeinek, avagy sem.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. farkas.mak...
2011.05.24. 06:51
Nah a Dellnek is gratulálok, hogy sikerült egytől egyig lemásolni egy MacBook Pro-t .... szinte minden ugyan olyan rajta hihetetlenek ....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kiios
2011.05.24. 08:25
Képek a gépről: http://www.ubergizmo.com/gallery/dell-xps-15z/?photo=2&ui_arrow_next
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Jhonny06
2011.05.24. 12:10
farkas.makik: Kb. annyira hasonlít a MBP-ra, mint bármelyik másik laptop a piacon..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. szegeri92
2011.05.24. 14:04
max a hangszóró helye de amúgy nem hasonlít rá
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!