iPon Hírek

A Naughty Dog és a PS4

Dátum | 2011. 12. 21.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Manapság sok fejlesztő dolgozik már a még be sem jelentett, következő generációs gépekre. A Naughty Dog társelnöke, Evan Wells kétélű kardak tartja az átállást a következő generációs konzolokra. "A bennünk élő kocka mindig izgatott a csillogó új játékszer miatt, de aztán lassan rájövünk, hogy kemény munka áll előttünk" – nyilatkozta egy interjúban.

Az átállás az új technológiára mindig nehéz. Wells szerint a PS2-ről PS3-ra váltás volt a Naughty Dog legsötétebb korszaka, rengeteg embert veszítettek. Másik elnökük, Christophe Balestra egyenesen rémisztőnek nevezte az átállást, de hozzátette, hogy igyekezni fognak, hogy ne kövessék el ugyanazokat a hibákat, amiket az előző generációváltáskor.

A stúdió a múlt héten jelentette be ígéretes PS3-as exkluzív játékát, a The Last of Ust, amelyet második csoportjuk fejleszt, melynek léte ezidáig titkos volt. Az Unchartedes csapat egy része egy multiplayer DLC-n dolgozik, másik fele pedig szabadságon van. Ha újra együtt lesz a mindenki, kitalálják, mi legyen a következő lépés. Valami azt súgja, hogy az Uncharted 4 PlayStation 4-re.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. fabricio24
2011.12.21. 18:32
PS3-ra is csak két igazán ütős cím,játék(god of war 3,uncharted1-3) van. nem tudom mit akarnak a PS4-el.. több év mire előhoznak egy darab hangsúlyozom egy darab jó gamet ami télleg ütős
eltelik 5-6 év aztán PS5..

Ezzel csak az lesz a baj , hogy hiába gyártanak PS1-100-ig ha nem tudják felgyorsítani illetve csökkenteni a játékok elkészítésének,leforgatásának időtartamát...mondjuk a 8-12 órás játékidők nevetségesen rövidek..(de ez egy másik történet)

üdv
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. sanyi601
2011.12.21. 20:26
Az a baj, hogy több idő megy el a játékmotor fejlesztgetéssel, a történet meg lapos, vagy rövid lesz
Innen látszik, hogy mennyire hajtanak arra, hogy "vegyél újabb gépet, mert ezen már nem fut, túl nagy a grafja a játéknak és nem tudták megoldani a régin"
Sajnos ez már egy tipikus pénzhajhász szakma lett
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. HUFEUR
2011.12.21. 21:23
@fabricio24

Tényleg csak az a 2 ütős cím van, az ilyen gagyi Metal Gear Solid 4-eket meg sem említem, hisz annál jobb játéksorozat a mai napig nem létezik, de tényleg mekkora egy szar a felhozatal.
Vagy egy Killzone sorozat is mekkora egy szar már.
Pont, mint a Gran Turismo vagy egy Infamous, vagy Resistance, meg Demon's Soul.
Esetleg még a LittleBigPlanet és Motorstorm is megemlíthető, Heavy Rain-ről nem is beszélve.
Meg a most készülő The Last of Us, ami az év játékának ígérkezik.

Pont a PS3-nak van a legtöbb jó exkluzívja (Wii-t nem említve, de az külön világ), de te pont ezzel a részével nem vagy megelégedve...
Gondolom nincs PS3-mad.

@sanyi601

Sony sem akarja elsietni a PS4-et, mert a PS3 végre nyereséges lett nekik, és eladásokban is jól szerepel, jelenleg örülnek az "ingyen" pénznek.
De az MS-nek már lépnie kell, ezt meg nem hagyhatja a Sony.
Mellesleg nem sietnek el semmit, PS1 ~5 évig volt kint PS2 megjelenéséig, PS2 ~6 évet volt "egyedül" a PS3-ig, PS3 meg már 5 évnél tart, és valószínűleg 2 év múlva jöhet legközelebb a PS4, mondhatni még le is lassultak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. shaddam
2011.12.21. 22:02
Elhiszem stresszes új eszközre fejleszteni, de úgylátszik jót tett nekik egy kis nyomás.Nem utolsósorban a generáció legminőségibb trilógiáját tették le az asztalra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zoe01
2011.12.22. 08:53
First Comment: LULZ.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!