iPon Hírek

A Noctua gondoskodik róla, hogy vásárlói elégedettek legyenek

Dátum | 2013. 04. 24.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Noctua NH-L9a típusú, alacsony profillal rendelkező processzorhűtője eredetileg a SecuFirm2-es rögzítő keretet alkalmazza, amely tökéletesen megfelel az AMD által lefektetett szabványoknak, így minden olyan alaplappal kompatibilis, amely ugyancsak követi az AMD által meghatározott specifikációkat. Sajnos néhány alaplapgyártó mini-ITX formátumú alaplapjánál homokszem került a gépezetbe, ugyanis ezeknél a deszkáknál a processzorhűtő rögzítő keretének felszerelését akadályozza néhány alkatrész.

A Noctua annak érdekében, hogy ezeknél az alaplapoknál is használható legyen az NH-L9a típusú processzorhűtő, egy alternatív rögzítő eljárást dolgozott ki, amely négy alátétből áll - ezeket kell a hátlap helyett a gyári csavarok alá rakni.

Az egyszerű, ám de hasznos rögzítési módhoz szükséges komponenseket a gyártó ingyen elküldi minden NH-L9a processzorhűtő tulajdonosnak, aki kéri. Ahhoz, hogy az alternatív rögzítési mód komponenseihez hozzájuthassunk, mellékelnünk kell a számlákat, amelyek igazolják, valóban rendelkezünk egy NH-L9a típusú processzorhűtővel, illetve egy olyan alaplappal, amelynek hátuljára nem szerelhető fel a gyári SecuFirm2-es rögzítő keret. A gyártó ezzel együtt arról is intézkedett, hogy az NM-APS3-as alátétek mostantól minden NH-L9a típusú processzor dobozában benne legyenek, így a népszerű CPU hűtő már alapból is kompatibilis lesz az olyan alaplapokkal, mint például az ASRock FM2A75M-ITX és az FM2A85-ITX.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. jozsefm
2013.04.24. 14:51
Bravo.Bravo. Ez igazi Noctuas lepes! Termektamogatas=5*
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ThompsoN
2013.04.24. 16:46
Szerintem nem sok olyan ember, van, aki nem lenne elégedett a Noctua termékeivel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!