iPon Hírek

A Packard Bell is belép a netbook piacra

Dátum | 2008. 09. 24.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

A Netbook konfigurációk piacán az elmúlt pár hét folyamán rengeteg újdonság jelent meg, így a vásárlóknak most már bőséges választék áll rendelkezésükre a különböző nagy neves, és kisebb, majdhogynem ismeretlen gyártók kínálatában. A piac legfrissebb szereplője a Packard Bell, aki egy 8,9 hüvelykes kis Netbook konfigurációt mutatott be.


A Packard Bell terméke 8,9 hüvelykes képátlójú, 1024 x 600 pixeles natív felbontású kijelzővel és egy teljes értékű Windows XP operációsrendszerrel van ellátva, a gyártó állítása szerint a készüléken található XP nincs lebutítva, illetve karcsúsítva, mint egyes gyártók termékeinél. A "dot" fantázianévre hallgató újdonság egy Intel Atom processzort és egy 160 GB-os adattároló kapacitással rendelkező merevlemezt tartalmaz, a rendszerben egyébként 1 GB DDR2-es memória teljesít szolgálatot.


A Packard Bell gépében 3 darab USB port és egy 5 in 1 kártyaolvasó foglal helyet, de természetesen nem hiányzik a kínálatból beépített WiFi b/g adapter és a beépített webkamera sem. A kis készülékhez opcióként egy hatcellás akkumulátort, illetve 3G adaptert is rendelhetünk majd. A Packard Bell "dot" várhatóan november folyamán jelenik meg az európai piacon, a kis készülék ajánlott végfelhasználói ára 400 euró lesz, ami egyben a készülék alapára is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások