iPon Hírek

A PlayStation Plus februárban

Dátum | 2013. 01. 28.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Sok érdekességgel örvendezteti meg a PlayStation Plus előfizetőket a Sony februárban. A nyílt világú Hong Kongban játszódó gengszteres játék, a Sleeping Dogs február 6-án érkezik, és ingyenes lesz a Pluszosoknak. De nem ez lesz az egyetlen, hozzá csatlakozik még a Codemasters F1 Race Stars autóverseny, és a Portal alkotójának, Kim Swiftnek 3D-s logikai játéka, a Quantum Conondrum is. Február 13-tól a PSVita tulajdonosok a WipEout 2048-nak örvendezhetnek, február 20-án pedig a Lumines Electric Symphony fogja őket elkápráztatni. Február 6 és 20 között a Sony több mint 30%-os kedvezménnyel fogja árulni a PSPlus 90 napos tagságot, amelynek ára így 7,99 Font lesz. A kedvezményt azok is igénybe vehetik, akiknek jelenlegi is rendelkeznek már előfizetéssel, náluk a 90 nap hozzáadódik a hátralévő tagságuk idejéhez.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. Aviform
2013.01.28. 19:57
Decemberben vettem PS3-at az exkluzív címek miatt, előtte vaskalapos PC-s voltam. Megvettem hozzá próbaképpen 3 hónapos PLUS-t és a legjobb(számomra) exkluzív játékokat. Amit ingyen kaptam így a Sony-tól: Batman Arkham City, Mortal Kombat, Resident Evil 5, Vanquish, Infamous1-2, Bioshock 2, Bulletstorm...csak hogy a legjobbakat említsem. Most peding Sleeping Dogs. Szerintem mondanom sem kell, hogy már úgy érzem, hogy nekem visszahozta az árát, amennyi élményt nyújtott ez a rendszer, és mennyi exkluzív játék fog még rá idén megjelenni! Thanks Sony!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. 5hR3kY
2013.01.28. 22:02
Akkor márciusban vagy új előfizetést kötsz, vagy integethetsz a Plus-os ingyen játékoknak. Minél több ingyen játékod lesz majd a Plus végett, annál jobban hajlasz majd az újabb és újabb előfizetésre. Ördögi kör.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. HUFEUR
2013.01.29. 19:51
5hR3kY:

Ha 5 éven keresztül folyton előfizetsz, mondjuk kerüljön 60 ezerbe még akkor is megéri az előfizetés. Egyszer majd összeszámolom mennyibe fájt volna az összes játék újonnan és használtan is, de tippre még ha használtan vettem volna meg az összeset már 100 ezernél simán tartanék (igaz, akkor csak azt a játékot vesszük meg ami tényleg érdekel, de ettől most tekintsünk el).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. 5hR3kY
2013.01.31. 00:58
Akkor tökéletes ha olyan igénytelen vagy hogy bármivel játszol amit eléd raknak. Ha már az évi 12-ből csak 1 érdekel akkor nem biztos hogy megéri a dolog. Abban az esetben nem lenne rossz dolog ez Plus ha lehetne választani, és nem csak az van amit ráderőszakolnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. csigabigaf
2013.01.31. 10:33
Tehát akkor lenne csak megérős ha filléres áron kaphatnád meg a legértékesebb játékokat?

Vigyázz mert kilóg a torrent kliens a szádbol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. 5hR3kY
2013.01.31. 11:47
Nem, hanem akkor érné meg szerintem, ha lenne választási lehetőséged, és nem az lenne hogy új hónap van, nesze itt egy új játék és fogd be a pofád játssz ezzel. Mondjuk van vagy 15 ropi ez az éves előfizetés, és mondjuk egy év alatt van 3 játék ami érdekelne közüle, azt például simán megveszem a 15-ből, úgy hogy még marad is pénzem. Ha mondjuk egy videofilm kölcsönzővel lenne ilyen hogy havonta kivihetsz egy ingyen filmet és azt ők szabják meg, nem hiszem hogy te mindet végignéznéd.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kisoe
2013.01.31. 11:51
5hR3kY:

Az "ingyen" cuccokon kívül nagyon sokszor a pluszosoknak olcsóbban lehet megvenni egy-egy játékot. Sajnos én ilyen igánytelen állat vagyok, hogy az ajándék lónak nem nézem meg tüzetesen a fogát, és örülök is neki. Ráadásul nem is tart a fejemhez a Sony slukkert, hogy márpedig kötelező vele játszanom. Nekem ez az évi 15 000 Ft kurvára megéri.
Ja, és ha nem érdekel ez a szolgáltatás, attól még a multiért nem kell fizetnem, mint 360-on, és puszi játékot sem kapok az Ms-től.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. csigabigaf
2013.01.31. 15:04
De kapsz választási lehetőséget. Több játékot kapsz, és eldöntheted hogy melyikkel játszol.

Nem várhatod el azt hogy megadják a lehetőséget hogy minden hónapban beválaszthasd a 10k-s zsír új játékot ami "érdekel".

15k-ért kapsz 60 játékot egy évben (és extra akciókat), ha ennyiböl nem találsz kb 5-öt ami érdekel akkor a hiba benned van.

Jómagam vitához vettem a dolgot és simán ilyen system seller játékot adnak mint Uncharted my Gravity Rush, szóval panaszkodni annyira nem lehet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. HUFEUR
2013.01.31. 17:52
5hR3kY:

Igaz, az lehetetlen, hogy valakinek az összes adott játék tetsszen, de ha abból a rengeteg játékból amit eddig adtak valakinek csak 1-2 tetszik azzal bajok vannak.
Ismerőseim közül is van pár olyan ember, aki azt hiszi neki nem tetszik az a játék meg nem érdekli, közbe csak nem elég nyitottak az ismeretlenre, ami nem CoD és nem tudják pontosan milyen játék azzal úgy vannak, hogy nem próbálják ki, még ha ingyen van sem. Erre ha sikerül meggyőzni, hogy csak próbálja ki, játsszon vele egy órát rögtön meg tetszik neki, még ha nem is lesz a kedvenc játéka, egy ingyen full jó játékot kap.

És ha azt nézzük, hogy 5000-rel sem drágább, mint boxon a Live előfizetés, amiért annyit kapsz, hogy multizhatsz, akkor a hülyének is megéri.

Hogy meg a videókölcsönzős hasonlatoddal éljek:
igaz, nem valószínű, hogy az összes filmet végignézné az ember, de ha minden hónapban olyan címeket adnának ingyen, mint Django, The Dark Knight Rises, vagy akármilyen közkedvelt nagy cím akkor elég sok filmet megnéznél, na itt is kb ilyen közkedvelt AAA-s játékokat adnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. 5hR3kY
2013.02.01. 00:01
Én úgy vagyok vele, hogy ha van 15 ezrem, és érdekel 3-4 régebbi játék (újakat soha nem raknak a Plus-ba), akkor azokat megveszem, és nem Plus-ba ruházok, és várom a hó elejét mint egy lottósorsolást, hogy vajon benne lesz-e majd az amit akarok. Ezzel a módszerrel varrnak a nyakatokba egy csomó játékot, ami alapesetben minimális eladást produkál, de azért megspékelik egy pár jobbal is hogy eladható legyen a Plus. Ja amúgy ha megunom a játékokat akkor én simán eladom! Kíváncsi leszek még a generációváltásra is, mert ha AMD procit hajigálnak bele az új PS-be akkor szerintem lehet integetni a PS3 játékoknak, mert nem fogja tudni emulálni normális sebességgel a PPC-t.

HUFEUR: Azért én megnézném az összes eddig adott Plus játékok listáját, szerintem talán a negyede lehet AAA kategóriás. Illetve film témában is arról szólna az egész, hogy 2-3 AAA film mellé kapnál egy valamennyi B, egy rahedli C és D, esetleg 1 ZS kategóriásat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kisoe
2013.02.01. 09:05
5hR3kY:

Ami hirtelen eszembe jut: Infamous 1-2, LBP 1-2, Motorstorm: Apocalypse, Mortal Kombat, RDR, Deus Ex, Trine 2, NFS: Shift 2., Bulletstorm, Crysis 2., Resident 5,, Bioshock 2., Ratchet@Clank, Starhawk, valamint kisebb PSN címek, nomeg ami még kimaradt. Annyira nem rossz ez a lista. Persze ez relatív.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 5hR3kY
2013.02.01. 12:12
Ebből az Infamous 1-2, LBP 1-2, ami exkluzív AAA, a RDR ami konzol exkluzív. A multiplatform AAA-ba még a Mortal Kombatot, Crysis 2-t, a Resident Evil 5-öt és a Bioshock 2-t sorolnám körülbelül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!