iPon Hírek

A Rage-ben sem lesznek dedikált szerverek

Dátum | 2009. 11. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az id Software játékfejlesztő legendája, John Carmack egy a Varietynek adott interjúban elmondta, hogy nagy eséllyel a Rage is a Modern Warfare 2 útjára lép majd, és elhagyja a dedikált szervereket PC-n. "Még nincs kőbe vésve a döntés, de jelen pillanatban úgy gondolom, hogy nem lesznek támogatottak a játékban."


"A legjobb dolog ebben, hogy nem nekünk kell az úttörőnek lennünk. Nemsokára meglátjuk majd, hogy válik be a többieknek."

Jelenleg még nem nagyon működik a dolog az Activision és az Infinity Ward kettősének, legalábbis PR szempontjából egy katasztrófa eddig. A bejelentést követően rögtön jöttek a petíciók a PC-sek táborától, eddig 184.000 aláírást gyűjtöttek össze, hogy visszakozásra bírják a duót, akik azonban foggal-körömmel védik az álláspontjukat.

A Rage-re visszatérve, amikor a megjelenés időpontjáról kérdezték, Carmack annyit mondott, hogy a 2010 "reálisnak tűnik", ami már sokkal jobb, mint a "majd amikor kész lesz". Haladunk kérem szépen, jövő ilyenkorra talán már a kezünk között tudhatjuk a PC-re, Mac-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készülő shooter/racer hibridet.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!