iPon Hírek

A Realtek wireless-tervei

Dátum | 2008. 06. 09.
Szerző | Gabriel
Csoport | HÁLÓZAT

A cég keményen dolgozik a vezeték nélküli megoldások elterjesztésén; ennek jegyében egyrészt a Fujitsuval karöltve szándékukban áll az USA-t és Európát egyaránt ellátni integrált vezeték nélküli USB-csatlakozásra képes laptopokkal, másrészt pedig az ASUS-szal tandemben dolgoznak vezeték nélküli LCD monitorok fejlesztésén is.

Ez így ugyan mind érdekes, szép és jó, azonban sajnos elég szűkmarkúak voltak a technikai adatokkal - azok ugyanis szinte teljes egészében hiányoznak. A wireless USB-projektről például azon kívül gyakorlatilag semmit nem közöltek, hogy az ezzel felszerelt Fujitsu laptopok várhatóan még nyár vége-ősz eleje körül megérkeznek az új világba és az öreg kontinensre egyaránt. Szép, szép, de se ár, se részletek.


Hasonlóképp, az ASUS logójával forgalomba kerülő, nagy sávszélességű Realtek-es wireless technikával ellátott monitorokat illetően sem árultak el sokkal többet azon túlmenően, hogy ezeket vagy Wireless USB HWA (Host Wire Adapter) vagy WHCI (Wireless Host Controller Interface) útján csatlakoztathatjuk a gépekhez.

Érdeklődve várjuk hát róluk a további híreket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások