iPon Hírek

A Road Rash alkotója a Kickstarterre robog

Dátum | 2013. 03. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Ha kellő érdeklődés övezi a projektet, akkor Dan Geisler is felszabadul a Kickstarterre, hogy megcsinálhassa a következő Road Rash játékát. Egyelőre még ne keresgéljetek, a gyűjtés nem indult el, viszont a Redditen megjelent vele egy interjú arról, hogy miért nem tért vissza soha a Road Rash a harmadik rész (1995) után. A válasz nagyon egyszerű volt, Gaisler kiégett és kellett neki röpke 20 év pihi: "Most már kész vagyok arra, hogy csináljak egy jobbat. Na meg hiányzik is a vele való játék. Ha lesz elég érdeklődés, akkor indítok egy Kickstarter projektet." Most jön viszont a neheze, bár Geisler elég könnyedén nyilatkozott a dologról. "A Road Rash az én gyermekem. Még beszélnem kell az EA-val a jogokról, de nem hiszem, hogy annyira érdekelné őket a motoros harc már." Sajnos nem igazán hisszük, hogy túl sok pénze lenne az IP megvásárlására, az EA pedig valószínűtlen, hogy puszira odaadná neki. Volt is egy Road Rash projektjük 2006-ban az EA Warringtonnál, amit aztán lelőttek, de néhány művészi rajz és egy koncepciós videó azért kiszivárgott belőle. Ezt alant láthatjátok. A 2006-os lelőtt EA-s Road Rash utolsó hírnöke:
Geisler persze nincs rákényszerülve a név használatára, semmi nem tartja vissza egy szellemi örökös elkészítésétől. Jelenleg elnök-vezérigazgatója az 5X Enterprises játékfejlesztő stúdiónak, ami valószínűleg nem lehet valami óriási vállalkozás, mert szinte semmit nem tudni róla (lehet, egyedül van benne). A Kickstarteren valószínűleg egy kis csapattal fog majd bemutatkozni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Benny
2013.03.14. 09:25
Psx-en az 1ik legjobb játék volt. Sok-sok remek órát szerzett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Gyurkov
2013.03.14. 10:41
Sega Mega Drive... gyerekek ott ez volt a sláger, húúú bárcsak visszatérne!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. jzsgbr
2013.03.14. 10:45
mi is mega drive-on toltuk a haverokkal! nagyon király játék volt!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Mikeee
2013.03.16. 23:45
Ez de beteg, érdekelne, még ilyen játék nem nagyon volt a kezem közt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. szala11
2013.03.17. 19:02
Jaja, szép Mega Drive-os korszak... Imént sikerült megtalálni a mega drive-om. Majd csatlakoztatom a Smart-TV-m-hez..., ha sikerül
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!