iPon Hírek

A Ryse-hoz is lesz szezonbérlet

Dátum | 2013. 11. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Xbox One exkluzív Ryse: Son of Rome is kap szezonbérletet, ami a multiplayeres Gladiator módhoz lesz köthető, jelentette a Microsoft. A Crytek által fejlesztett cím többjátékos részéhez jó sok plusz tartalmat terveznek, csataterek, páncélok, események és más egyebek is jönnek majd be utólag. A startot követő hónapokban négy add-on pakkra is számíthatunk. A szezonbérlet ára 20 dollár lesz, megvásárlásával exkluzív in-game tárgyakat is kaptok, plusz 25% kedvezményt ahhoz képest, mintha mindent külön vennétek meg. Az Xbox One és a Ryse november 22-én érkezik, a bérlet pontos tartalma pedig: - 4 add-on pakk, melyben 14 multiplayer térkép, egy teljesen új játékmód, 6 player skin, új szinthez köthető események és hozzáférés egy új fegyver és páncél tierhez. - Egy in-game kard és pajzs, bónuszt adó tulajdonságokkal, a multihoz. Ha inkább a sztorira gerjedtek, akkor nézzétek meg az alábbi trailert:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Humbuk
2013.11.04. 13:51
Bah még mindig nincsen a tárgyaknak súlya
Pl a vidiben a pajzsot is úgy teszi le, mintha kartonból lenne és stb stb...

Amúgy biztos jó lesz. De akkor már inkább AC4
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2013.11.05. 07:50
Tutira megéri majd a játék, jó sztorira számíthatunk. Viszont ha én még ebben az életben konzolt vásárolok, tutira PS4 lesz...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gabesz7630
2013.11.05. 10:40
A videobol nekem nem jon le, hogy jo jatek lesz.
A crysis 3 utan meg meg csak bizni sem lehet ebben.
A jo sztori meg nem garantal semmit ugyanugy ahogy a grafika sem.
De akkora szar nem lehet, hogy inkabb az AC 28-al jatszak mar az elso is szar atgondolatlan volt es meg raadasul unalmas is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!