iPon Hírek

A SEGA AVP és Bayonetta folytatást tervez

Dátum | 2010. 03. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

BayonettaA SEGA nagyon szeretne franchise-t építeni az Aliens vs. Predator, az Alpha Protocol és a Bayonetta köré, míg a Total War-t inkább más irányba vinné el.

"Az emberek gyakran kérdezik, hogy nem visszük-e el a Total War-t MMO irányba, mi pedig folyamatosan lessük a lehetőségeket, de az MMO piac igen erősen kompetitív." - nyilatkozta a Sega West feje, Mike Hayes. "Elsőként a legfontosabb játékokat szeretnénk rendbe szedni."

"Megvan a saját shooterünk az AVP-vel, RPGnk az Alpha Protocollal és nagyon komolyan szeretnénk franchise-t csinálni belőlük. Itt kell most igazán sikereket elérnünk, hogy megalapozzuk a folytatásaikat. Tovább gondolva sorozatot csinálhatunk a Bayonettából, AVP-ből és AP-ből, vagy ha beüt a Vanqish, akkor abból is. Ezekhez még hozzáadódik a Football Manager és a Virtua Tennis is, széles a portfóliónk."

Visszatérve a Total War-ra, mint MMO-ra, Hayes annyit mondott vele kapcsolatban, hogy még rengeteg történelmi esemény van, amit felölelhet, de ott a lehetőség, hogy más irányba is elágazzon. Hogy ezen lehetőségeket megfogja, a fejlesztő Creative Assembly terjeszkedni fog. A Total War szériához egyébként nem rég érkezett új kampány, Napoleon: Total War címmel. Az Aliens vs. Predator februárban jött ki és bár nem lett a hónap játéka, azért túl rossz véleménnyel sem voltunk róla. Bayonetta babát bármilyen lökött tyúk is legyen, szerettük (ARGH!), az AP pedig egyelőre még várat magára (májusban jön).

AP GDC interjú a választásokról:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. drherbyke
2010.03.19. 16:21
Ilyen AVP-t, mint ami ez volt havonta lehet csinálni, igaz nem 10 ropiért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Multitask
2010.03.19. 17:54
Vagy lehetne 10 ropi - egy csomagban úgyis több darab van.

De ha 10 ezer, akkor meg az összes havi (12) kerüljön annyiba és meg is egyeztünk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. 5hR3kY
2010.03.22. 01:45
Van shooterük? Megalapozni a folytatást?

Egy normális shootert kellene csinálniuk, nem a sz@rból várat! Én hülye megvettem az AvP-t, de már bánom nagyon, az a játék még viccnek is rossz!

A grafika körülbelül a PC-s AvP2re hasonlít egy két modern fényeffekttel megspékelve.

A hibák számáról meg ne is beszéljünk. Ki lehet próbálni, ha az alien farkával szétcsapunk egy lámpát akkor halványabban kezd világítani, ha újra belecsapunk akkor kialszik, viszont ha egy eleve nem világítóba csapunk bele akkor az meg elkezd világítani! LOL!

A multiplayer része meg egyenesen katasztrófa! Volt már hogy 10 percet is vártunk hogy összegyűljön a játékosszám a meccsre!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dongo84
2010.03.23. 13:00
5hR3kY- Hát öreg nem tudom te milyen gépen nézted...vagy a szemeddel van nagy baj. De ez a játék gyönyörű. Igaz én csak DX10.1-ben láttam még Vista 64 bit alatt. Az XFX 4890-em nem támogatja a DX11-et...de még így is lepetéztem a látványtól. Arról nem is beszélve, hogy 1600*1200-ban 16*AF mellett röccenéstelenül szalad majdnem végig 40-60 FPS-el!!!

Nem mellesleg az AVP2-ben majdnem egy pálya állt annyi poligonból mint itt pl a Predator.... nesze neked.

A multiról meg annyit, hogy valóban nem tökéletes, de nekem nagyobb élményt adott mint a Battlefield és társai.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!