iPon Hírek

A Sony mer kockáztatni

Dátum | 2012. 06. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony fejes Scott Rhode azt nyilatkozta, hogy egy másik kiadó sem mert volna most előrukkolni a The Last of Us-szal és a Beyond: Two Souls-szal. A Gamespotnak adott interjújában kiemelte még a The Unfinished Swan-t, a Wonderbook-ot, a Sound Shapes-et és a God of War: Ascension-t, mint példákat arra, hogy a Sony töretlenül támogatja az innovációt, még a folytatásokban is (bár utóbbiban még a sorozat rajongóiként sem értjük, mi volt az innováció).

"A sajtókonferenciánk lehetett volna akár kétszer ilyen hosszú, mert annyi tartalom van, amit megmutathattunk volna, csak egyszerűen nem volt rá időnk."

Forrás: VG24/7
"Ezek mind innovációk, amiket a többi cég nem mer bevállalni, úgy hiszem. Szóval a fejlődés a lista tetején van a PlayStation-nél."

Erre persze megkérdezték tőle, hogy a Beyond vagy a The Last of Us tényleg olyan nagymértékben különbözik-e a Heavy Rain-től, illetve az Uncharted-től, de Rhode ragaszkodott hozzá, hogy igen.

"Ha tudsz mondani egy másik kiadót, aki belevágott volna a Beyond fejlesztésébe, szeretnék vele találkozni. Valóban úgy gondolom, hogy a játék borzasztó messze van 'biztonságos zónától'. Már a Heavy Rain sem volt egy 'biztonságos' cím. Az, hogy ezt újra megcsináljuk egy teljesen más sztorival, nagyobb befektetéssel, hogy belekeverjük Hollywoodot, hogy továbbvigyük a műfajt, amit nem sokan pedzegetnek az iparban, az nem biztonsági játék."

"Amikor pedig azt nézed, hogy a Naughty Dog mit csinál, nekem a 'biztonság' szóra az Uncharted 4, az Uncharted 5, az Uncharted 6 és az Uncharted 7 jutott volna az eszembe. Egy ilyen kaliberű fejlesztőt a platform idejének lejártához közelítve egy teljesen új címre ráállítani, átmenni T besorolásból M kategóriába, tényleg nem fedi le a 'biztonság' fogalmát. Úgy érzem nagyon bevállalósak voltunk ezzel a két címmel."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Aeneas
2012.06.15. 14:36
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Gyurkov
2012.06.15. 15:52
Egyedül a PS3 képes arra a polcomon, hogy hónapokon keresztül nem kapcsolom be, mert nem tudok vele mit kezdeni. Ez nem a kockázatról szól srácok, hanem az életben maradásról... kellenek új címek amik felkavarják az állóvizet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. shaddam
2012.06.15. 16:34
Azért a fejlesztők előző játékait ismerve nem olyan kockázatos ez. Mind 90% feletti AAA játék amikből milliók mentek el, ja meg értenek is ahhoz amit csinálnak. Előzmények meg folytatások tengerében több ilyen kéne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. HUFEUR
2012.06.15. 16:44
Gyurkov:

ez hogy lehetséges? Csak mert PS3-ra van a legtöbb exkluzív (ha nem nézzük a PC-s MMO-kat).

Shaddam:
A fejlesztő hiába jó, vagy csinált eddig jó játékokat, de ha nem valami Cod-utánzat egy játék akkor már alig adnak el belőle párat.

Készítők (legyen az film vagy játék) meg mindig aggódnak, hogy ne legyen R vagy M besorolású, de miért? Van olyan ország, ahol nem adnának ki egy Resident Evil-t egy 15 évesnek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2012.06.16. 09:56
Bevallalosak voltak,de a biztos alapokat azert lefektettek.Egyik studio sem ment messzebbre annal,amihez ert,nem valtottak stilust.Mindket jatek jo lesz szerintem,orulok,hogy bizonyos studiok egyutt nonek fel a jatekosokkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Predash
2012.06.17. 13:42
HUFEUR:
Nyugaton nagyon csúnyán néznek a korhatár-besorolásra, és állandóan problémáznak vele. Még a filmeknél is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!