iPon Hírek

A South Park is beszállt a konzolháborúba

Dátum | 2013. 11. 14.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az alábbi részlet a legutóbbi Souh Park epizódból származik, amelyet tegnap mutattak be az amerikai Comedy Centralon. A jelentben Cartman, Stan és a többiek a PlayStation 4 és az Xbox One előnyeit ecsetelik, miközben a Black Friday bevásárlási rohamára készülődnek, melynek ők is részesei lesznek. Mindezt azokban a fantasy ruhákban teszik, amelyekben a South Park: The Stick of Truthban is szerepelni fognak. "Nekem jobban tetszik a PS4 kontrollere" - mondja Stan, miután a csapat két részre oszlott a konzolháború miatt. "Stan, a PS4-en nincs észrevétlen átmenet a játékok, filmek és tv között, mint az Xbox One-on" - mondja erre Kyle. "A PS4 kontrolleren érintős kezelőfelület van, de sosem akartál odafigyelni rám, Kyle" - feleli erre Stan szomorúan. "Már előre eldöntöttél mindent mert... mert ilyenek az Xbox rajongók. Cartman poénját nem lőjük le, inkább nézzétek meg a jelenetekben. Ennek a résznek egyébként a konzolháború és a karácsony előtti bevásárlási láz mellett a Trónok Harca is áldozatául esett. Közeleg a tél(i vásár)! A teljes epizód itt megtekinthető. Poén így látni a konzolháborút, de erősen reméljük a két rajongótábor a valóságban azért nem fog egymásnak esni, és a Black Friday rohamában sem fogják agyontaposni, megverni, megkéselni vagy lelőni egymást az emberek, ahogy szokták.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. MrFox
2013.11.14. 18:43
Én nem bántom az xbotokat, elég büntetés már nekik egy olyan drága és sz*r gépet tudni a szobában.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95
2013.11.14. 20:12
Cartman poénja tényleg nagy. Az egyetlen gond, hogy ami az Xb0ne körül megy az szégyen és komolyan gondolják az M$-nél. Ki kéne agyalniuk valamit, hogy ne csak a M$ pártiak és azok vegyék meg akik vesznek melléje PS4-et is.
MrFox: Igazad van, ha feleslegesen drága cuccot akar az ember, akkor Apple termék a nyerő, mert attól idehaza gizda leszel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MrFox
2013.11.14. 20:31
mike : egyetértek, az iSheep termékek vernek mindent a feleslegesen drága kategóriában.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!