iPon Hírek

A South Park megöli a Királynőt

Dátum | 2007. 03. 30.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A South Park szatirikus amerikai rajzfilmsorozat következő részében a Királynő öngyilkosságot fog elkövetni. A népszerű 24 című drámasorozat paródiájában a brit uralkodó egy összeesküvést készít elő, amelyben meg akarja dönteni az USA hatalmát. Miután az összeesküvés kudarcba fullad, a rajzfilmbéli Királynő egy fegyver csövét helyezi a szájába és lelövi magát.

A műsor, amelynek ez már a tizenegyedik évada, már korábban is sok vitát váltott ki, amikor például gúny űzött Szűz Máriából, Mohammed prófétából, Tom Cruise színészből és a Szcientológiai Egyházból.


Isaac Hayes színész, aki most Chef (Séf bácsi) karakterét szólaltatja meg a műsorban, felmondott a szcientológiáról szóló epizódot követően, mivel szerinte az sértette az ő „személyes spirituális meggyőződését”.

Azt a részt is sokat támadták, amely Steve Irwin tévé természettudósból űzött gúnyt, aki hetekkel a rész bemutatása előtt hunyt el. Az ausztrál sztárt azzal a rájával a mellkasából kilógva mutatják a rajzfilmben, amely tavaly szeptemberben a halálát okozta.

John Beyer, a Mediawatch nevű médiafigyelő intézet munkatársa rendkívül érzéketlennek nevezte ezt az animációs filmsorozatot. A legújabb epizódban feltűnik az amerikai elnökjelölt, Hillary Clinton is. Az még nem világos, bemutatják-e egyáltalán ezt a részt az Egyesült Királyságban, ahol egyébként a South Park a Paramount Comedy nevű csatorna közvetíti.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.03.30. 17:18
A South Park szatirikus amerikai rajzfilmsorozat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!