iPon Hírek

A T-Home nagyobb sávszélességű adsl- és kábelnetcsomagokat vezetett be

Dátum | 2009. 09. 24.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

A Magyar Telekom a 2008-ban bejelentett, nagy lendülettel haladó új generációs hozzáférési hálózatfejlesztési programja elindítása mellett folyamatosan korszerűsíti vezetékes szélessávú adsl- és kábelhálózatát a sávszélesség bővítésével is. A nagyobb sávszélesség lehetővé teszi, hogy innovatív, versenyképes árú, kombinált szolgáltatási ajánlatai kiváló minőségben legyenek elérhetők mind saját ügyfeleik, mind pedig internetszolgáltató partnereik részére. A Magyar Telekom 2009. szeptember 4-ével vezette be új, megnövelt sávszélességű lakossági, illetve nagykereskedelmi internetszolgáltatásait.

A T-Home szeptembertől jelentősen nagyobb sávszélességű adsl- és kábelnetcsomagokat vezetett be: lakossági ügyfeleinek új értékesítés esetén minden hálózaton egységesen 5 és 15 Mbps maximális letöltési sávszélességet biztosít (garantált letöltési sebesség 1, illetve 5 Mbps, garantált feltöltési sebesség 192, illetve 512 kbps), a jelenlegi 2 és 8 Mbps helyett (garantált letöltési sebesség 192, illetve 480 kbps, garantált feltöltési sebesség 64, illetve 192 kbps). A T-Home - a Magyar Telekom otthoni és kisvállalati kommunikációs szolgáltatásainak márkája - ezzel további jelentős lépést tett annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőségben kínálja a legkorszerűbb telekommunikációs és szórakoztató szolgáltatásokat.

Az új kiskereskedelmi T-Home-termékekkel egyidejűleg kerül sor a megnövelt sávszélességű nagykereskedelmi termékek bevezetésére. A Magyar Telekom nagykereskedelmi dsl-portfólióját három új termékkel bővíti: az 5 Mbps (garantált letöltési sebesség 1 Mbps, garantált feltöltési sebesség 192 kbps), a 10 Mbps (garantált letöltési sebesség 3 Mbps, garantált feltöltési sebesség 256 kbps) és a 15 Mbps (garantált letöltési sebesség 5 Mbps, garantált feltöltési sebesség 512 kbps) maximális letöltési sávszélességű dsl-csomagokkal. Az új termékeket a Magyar Telekom internetszolgáltató partnerei a cég adsl/adsl2+ lefedettségű szolgáltatási területein vehetik igénybe a műszaki lehetőségek függvényében.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. gabest
2009.09.25. 09:40
VISSZA A HIRHEZ

Kicsit vicces diszkrét értékekről olvasni, mikor 2 és 6 mega közötti random sebességgel kapcsolódik fel nálam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. warp
2009.09.25. 12:03
Vicces az, hogy csak uj elofizetoknek.
Amikor van "szerencsem" ugyfeluknek lenni, akkor sosem emelik a mar meglevoknek a csomagjait.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gedezoli
2009.09.25. 12:29
Azért nem emelik valószínű, mert hűségidővel vagy szerződve egy bizonyos sebességre. Mivel most nem emelést csináltak, mint ahogy pár éve tették, hanem új csomagokat hoztak létre. Annyira nagy hírverést nem is csináltak, csak lassan követték a piacot, ahogy a UPC is növelte a sávszélt a csomagjainál, így a DSL-nek is kell tartania a lépést.
Igazából én csak az árversenyt hiányolom, ami miatt a kábelhálózatot üzemeltető cégek okolhatók (T-Home, Invitel, stb.), akik olyan nagykereskedelmi árat mondanak egy-egy DSL-re, hogy azt a kicsik versenyképesen nem tudják biztosítani, és csak a 11e ügyfél feletti cég engedheti meg magának a versenyt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. amazing
2009.09.28. 11:06
Az is korrekt volt a T csoporttol, hogy par honapja rendeltem netet, es ADSL es T-kabel kozott lehetett valasztani, mind a ketto max 8mbit volt akkor, kerdeztem oket, aszontak ADSL-t emelni fogjak, valasszam azt, utana ket honapra ra kabelt felemeltek 30mbit-re, adsl-t meg nem emelik, mert kell a savszel az IPTV-nek /pedig siman elbirna a tobbet is/. Valtani cegen belul csak a huseg felmondasaval lehet...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!