iPon Hírek

A T-Mobile-nál már kapható a Samsung Galaxy Tab táblagép

Dátum | 2010. 11. 18.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

A T-Mobile üzleteiben és honlapján megvásárolható a Samsung Galaxy Tab táblagép. Az Android 2.

2 operációs rendszerre épülő táblagép 7"-os tft-lcd kijelzője lehetővé teszi filmek, fényképek nézegetését, e-könyvek olvasását és dokumentumok megosztását is. Mindezt akár útközben, hiszen a wifi mellett a készülék mobilinternet-előfizetéssel 3G/HSPA kapcsolatra is képes. A T-Mobile jó minőségű, a lakosság 75 százalékára kiterjedő szélessávú mobilhálózatával így a Galaxy Tab sokoldalú képességei teljes mértékben kihasználhatók. A 3G/HSPA-nak és 802.

11n wifinek, valamint a BluetoothR 3.

0-nak köszönhetően a Samsung Galaxy Tab új lehetőségeket kínál a mobilkommunikáció terén, hiszen az internetezés mellett a készülék kihangosítva vagy fülhallgatóval telefonálásra is használható. A Galaxy Tabbal folyamatosan kommunikálhatunk e-mailben, normál telefonhívással, sms- és mms-üzenetekkel, valamint kapcsolódhatunk a közösségi oldalakhoz. A készülék támogatja a legújabb Adobe Flash Player 10.

1 verziót, így a flashes weboldalak is megnézhetők. Az 1,0 GHz-es Cortex A8 alkalmazás processzorral működtetett GalaxyTab hordozható mobileszközként is komoly teljesítményre képes. A hd felbontású videókat számos formátumban lejátssza és ezzel jelentősen kiterjeszti a szórakoztatás határait. A Galaxy Tab mindössze 380 grammos és 11,98 mm vastag.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. cofe
2010.11.19. 09:58
Pont után nem kéne mindig sortörés...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Enquil
2010.11.19. 10:22
kár hogy ennek az alap verziója drágább lett mint az apple iPad-je, még ha csak kicsivel is drágább... kiváncsi vagyok, hogy milyen sikerei lesznek ennek a kütyünek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. piter
2010.11.19. 11:22
Hat az attol fugg hol!En kulfoldon elek es itt 18 honapos lekotessel felebe sem kerul mint egy ipad!
Szerintem el kell donteni ki mire akarja hasznalni!
Programok es jatekok teren az ipad a legjobb valasztas!
De ha telefont is akarsz akkor a samsung,viszont alkalmazasok teren szerintem egy nagy nulla!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!