iPon Hírek

A T-Mobile reklámfilm-készítésiversenyt hirdet

Dátum | 2009. 05. 01.
Szerző | root
Csoport | IT VILÁG

Jó ötlet és kreativitás - elsősorban ezekre lesz szüksége annak, aki részt vesz a T-Mobile új, "Az én reklámom" című reklámfilmes pályázatán. A mobilszolgáltató ugyanis a szélessávú mobilinternet-szolgáltatás témakörét feldolgozó reklámfilmes versenyt hirdet újszerű, egyedi ötleteken alapuló alkotások készítésére. A T-Mobile reklámfilmkészítő versenyének témája "T-Mobile szélessáv: az én internetem". A benevezett alkotásokkal szemben elvárás, hogy a film kreatív, eredeti módon mutassa be a szélessávú mobilinternet-szolgáltatás előnyeit, illetve a felhasználók életére gyakorolt pozitív hatásait. A film tetszés szerinti eszközökkel, akár mobiltelefonnal is elkészíthető különféle, a kiírásban megadott formátumokban. A legnagyobb hazai mobilszolgáltató a versenybe 15-60 másodpercnyi (maximum 30 MB fájlméretű) reklámfilmeket vár a 18. életévüket már betöltött pályázóktól, akik március 30. és május 31. között tölthetik fel a pályázati feltételeknek megfelelő reklámfilmjüket a verseny kapcsán létrehozott weboldalra. A zsűri által legjobbnak ítélt alkotás készítőjét egy egymillió forint értékű FHB-bankkártya illeti meg. A közönségdíjat, azaz a 200 ezer forintos FHB-bankkártyát pedig annak a reklámfilmnek a készítője kapja, akinek alkotását a pályázat lezárultáig, azaz május 31. éjfélig a legtöbben nézték meg a YouTube-on. Egy pályázó akár több különböző reklámfilmmel is indulhat a megmérettetésen, ezzel növelve nyerési esélyeit.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Terror
2009.05.01. 00:50
VISSZA A HIRHEZ

Nincs pénz felvenni marketingszakembereket, vagy mi van?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. szabtam
2009.05.01. 01:46
dehogy is nincs zsé... van nekik dögivel. marketing húzás. itt és most is pont róluk beszélünk. és egy fillért sem fizettek érte.
zseniális.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Hawaii
2009.05.01. 11:24
"reklámfilm-készítésiversenyt" -> "reklámfilm-készítő versenyt"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. downhill
2009.05.01. 11:51
"200 ezer forintos FHB-bankkártyát"
igen, hát olcsóbb, mint milliókat fizetni, itt már csak az a bugyuta aki tényleg be is ad filmet ahelyett, hogy egy jobb cégnél a sokszorosát keresné meg ennek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Hawaii
2009.05.01. 11:58
downhill: Nyilván sokkal olcsóbb így a cégnek, ugyanakkor a tehetséges kezdők számára ez egy kínálkozó lehetőség, hogy letegyenek valami referenciát az asztalra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. szabtam
2009.05.01. 15:45
nem vagyok reklámszakember, de mindig érdeklődéssel figyelem a témát.
itt nincs másról szó, mint újszerű utak kereséséről.
a reklámfogyasztó már nagyon unja, és rezignáltan veszi a médiákból felé áramló anyagot. egyre kevésbé hatékony. a tv-ben sugárzott film szünetében megy ki wc-re, bontja ki a sörét, vagy a sorozatot reklám nélkül letölti a netről, stb.
itt pedig meglovagolják az új hullámot, az interaktivitást. a reklám célközönségének feladatot adnak, így vonják be. filmet készítenek, beszélnek róla, (mint itt most mi pl.), ellátogatnak a videómegosztó oldalra, ott megnézik a reklámokat, szavaznak, stb. és mindezt nem passzívan "elszenvedik", hanem aktívan, és örömmel veszenek benne részt.
a reklámnak egy új formája. egyre több ilyen lesz.
össz. kb. tizede, (ötöde?), pénzbe kerül, mint a méregdrága reklámok, az aktivitás miatt pedig mélyebbre hat az emberek agyában.
szakemberek biztos kiszámolták, de valószínű mérhető egy 5-10-20x-os hatékonyság.
és így már megintcsak mérhetően, igenis költséghatékony is.
és a mi szemszügünkből? - kicsit önkéntelenül megint ügyesen ledugnak egy terméket a torkonkon, (t-mobile szélessáv internet), amire lehet, hogy alapból nem voltunk kíváncsiak...
ügyes...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Terror
2009.05.01. 15:52
Az a baj, hogy a szájhagyománynál jobb reklám nincs, és azt elsősorban a szolgáltatás minőségével lehetne pozitív irányba terelni. Csakhogy ami T betűvel kezdődik, attól semmi jót nem várhattak eddig a kliensek, úgyhogy...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Zsolt501
2009.05.01. 18:07
Terror: Sajnos ebben igazad van, és sajnos a szolgáltató mindenképpen próbál betartani a piac többi szereplőjének ami meg ugye versenyellenes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. AsWa
2009.05.01. 22:00
Nyíregyházán (Sóstóhegy).en lakom. 8mib-es T-online ADSL-ért fizetek havi 8000forintot + 4ezer forint a telefon. És megy 2,6mibel.... A T-onlinet hiába hívom fel állandóan sz*rik az egészbe.... Illetve napi szinten óránként 2-3x megszakad. Bezzeg ben toroson a beton dzsungelben 50/30mib-es gigabit netért havi 5ezret fizetnek. Egy utcával meg arrébb van 30mib-es UPC de ide nem hozzák. Sőt felhívtam nem egy szolgáltatót nem akarta senki se elhozni ide. A Digi tv ígéri 2éven belül a kiépülést... A giganet azt mondta ha kifizetem a központ kiépítését illetve az optikai kábelt akkor kihozzák -_-" Hát kösz....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!