iPon Hírek

A Tenacious D zárja a BlizzCon-t

Dátum | 2010. 10. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

BlizzCon + Tenacious D

Tavaly Ozzy Osbourne zárta a minden évben óriási népszerűségnek örvendő Blizzard rajongói összejövetelt, ezúttal Jack Black "bandája" búcsúztatja el a tömeget a 2012-es folytatásig. A rendezvény, ahogy azt már korábban is megírtuk, ismét Anaheimben lesz október 22-én és 23-án. A jegyek természetesen már mind egy szálig elfogytak.

Ha nagy Blizz rajongók vagytok, de valami oknál fogva nem sikerült élő jegyet szerezni az eseményre, akkor se csüggedjetek. Vehettek BlizzCon Virtual Ticketet mindössze €29,95-ért... Ebben benne van 50 óra felvett tartalom, amelyet 4 netes csatornán tolnak nektek (beszélgetős fórum, versenyek, játék bejelentések, interjúk, záró-, nyitóceremóniák). A pénzetekért kaptok valami közel maradandót is, méghozzá egy WoW-os petet és SCII-es in-game cuccokat (valószínűleg portrékat pl.).

Jack Blacket bizonyára nem kell nektek bemutatnunk, a Tenacious D belőle és Kyle Glass-ból áll. A párosnak volt már HBO sorozata és még egy filmet is csináltak. Elég jól nyomják. :)


Cataclysm bónusz DVD

A lemez értelem szerűen a gyűjtői változathoz jár, eddig csak annyit tudtunk, hogy másfél órányi videó anyag lesz rajta. Lássuk miről is van szó pontosan!

A filmek:
- 'Who is Deathwing?' - Azoknak akik a WoW-val kezdték a Warcraft világgal való ismerkedést, bizony van mit behozni;
- World of Warcraft retrospective - Egy kis visszatekintő a nyugaton elsöprő sikereket elért MMO indulására;
- Interjúk a programozókkal;
- Egy kis ízelítő a játékdizájnból.

Természetesen rajta lesz a Cataclysm intrója is, valamint a korábbi nagyobb tartalmi tapaszok trailereinek rendezői kommentárokkal készült változatai.

A Cataclysm a harmadik nagy WoW expanzió lesz a Burning Crusade és a Wrath of the Lich King után. Várhatóan december 7-én landol a boltok polcain, a gyűjtői változat ára 79,99 dollár lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. csx01
2010.10.13. 17:39
Nagyon nagy arcok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!