iPon Hírek

A The Evil Within nem a COD-piacot célozza meg

Dátum | 2013. 09. 17.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A The Evil Within a túlélő horror műfajt szeretné feléleszteni és helyreállítani régi nagyságát. Egy interjúban a játék rendezőjét, Shinji Mikamit arról kérdezték, hogy szándékos-e részéről, hogy nem a Call of Duty piacát akarja megcélozni. "Pontosan erről van szó" - szólt a válasz Bár a játék természetfeletti elemekkel fűszerezett horror, története a valódi világban kezdődik. Mikami hangsúlyozta, hogy ennek a fajta horrornak ez nagyon fontos aspektusa. "Ez a játék legérdekesebb elemeinek egyike, nem igazán érted, valós, vagy sem. Pont mint a The Ring című filmben, ahol ott a felszín és a sötét oldal. Nem tudod, hogy a való világban vagy-e. De nem árulom el a választ." A COD-os téma kapcsán Mikami megjegyezte, hogy a játékban lesznek tradícionális fegyverek, de ne számítsunk semmi extrára, lehetőségeink korlátozottak lesznek. Képesek leszünk viszont csapdákat telepíteni, ezekből többfélét is, a mások által elhelyezett csapdákat pedig hatástalanítani tudjuk majd. A csapdák és fegyverek használatával kapcsolatban Mikami a következőket mondta: "A csapdákat lényegében bármikor használni lehet, ez is egy játékopció. A lényeket vagy a lőfegyver, vagy a csapdák használatával tehetjük ártalmatlanná, vagy lopakodhatunk is, hogy kikerüljük őket, így a játék stratégiaibbá, taktikusabbá válik. A játék legnagyobb részén végig lopakodhatunk. Lopakodunk, elhelyezünk egy csapdát és elrejtőzünk." Az Evil Within 2014-ben fog megjelenni PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. zsolt200
2013.09.17. 20:22
Amíg az utolsó 15 mp-t nem láttam addig tiszta Outlast az egész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. aAron_
2013.09.17. 22:13
elég brutális
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Trevize198...
2013.09.18. 10:52
Nagyon faszának néz ki. Mindig elhatározom, hogy játszok az ilyenekkel, de aztán még így 26 évesen is összeszarom magam a jobb alkotásokon, szóval nagyjából 15 perc után rájövök, hogy nem kell nekem ez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2013.09.18. 18:25
Outlast,sajnos nem sok kozozset lattam bennuk,es ez az Outlastnak sajnos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2013.09.18. 19:59
Belső nézetből még rémisztőbb lenne, de az igazság az, hogy a régi Silent Hill-ek (1-2-3) is folyamatos rettegésben tudták tartani az embert.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!