iPon Hírek

A Trónok harcából a The Last of Us mozifilmbe

Dátum | 2014. 12. 05.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Az biztos, hogy film készül a Naughty Dog zseniális játékából, a The Last of Usból. Az is biztos, hogy Neil Druckmann, a játék kreatív igazgatója közvetlenül benne van a forgatókönyv megírásában, ami elmondása szerint nem mindenben fog hasonlítani a játékéra, elvégre két külön médiumról van szó. Most pedig úgy tűnik, hogy lassan az első szereplő is biztossá válhat. A Trónok harcában Arya Starkot alakító Maisie Williams már korábban is szóba került, mint lehetséges Ellie a The Last of Us-mozifilmben. Azonban most már a hölgy ügynöke erősítette meg a hírt, hogy Maisie miután visszatér az Egyesült Államokba, találkozik a producerrel, a legendás Sam Raimivel, hogy beszéljenek a szerepről. Maisie egyébként korábban már találkozott mind Raimivel, mind pedig Druckmannel, ahol a két úriember egyértelművé tette, hogy őt szeretnék a szerepre. Azonban akkor még sem rendező, sem pedig forgatókönyv nem volt, így igazából nem lehetett miről beszélni. "Egyelőre úgy gondolom, hogy elfogadnám a szerepet, de még nagyon az elején járunk. Jelenleg nagyon ígéretes a dolog, és persze, hogy meg akarnám csinálni!" - mondta akkor Maisie.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Pandamoniu...
2014.12.05. 12:20
Trónok harcán kívül még másban nem láttam szerepelni és habár ott nincs nehéz szerepe (csak duzzognia kell meg fintorogni ) biztosan tehetséges. Várós lesz a film.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Terror
2014.12.05. 12:25
Kedvelem a művészkisasszonyt, kár hogy ez a szerep totál nem az ő profilja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Lazahunter Terro...
2014.12.05. 13:49
Szerintem sem illik rá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Asagrim
2014.12.05. 14:14
Ennek így semmi értelme hogy X színészről modelleznek egy karaktert és Y fogja élőszereplős filmben alkotni.

Akkor már az is tuti hogy nem Dylan McDermott lesz a faszi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. hympyke
2014.12.05. 15:52
Hát.. játékból rendes film még soha nem született, szóval én nem várnék túl sokat most sem..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. djgeg
2014.12.05. 16:09
"művészkisasszonyt" pffff.... Ez a kis szerencsétlen rondaság mit akar egy ilyen amúgy se hozzá illő szerepben?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Avisto Asagr...
2014.12.05. 16:10
Ezt nem értem én sem, miért nem az játssza akiről eleve mintázták?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. petimanus Avist...
2014.12.05. 17:34
Lehet, hogy Ellen Page-ről vették a főbb vonásait, de nem róla mintázták. Ne feledjük, hogy Ellen Page és a Last of Us jogilag is ellenségek a bíróságon, biztos, hogy nem játszaná el, amellett Page kisasszony már nem annyira kisasszony, nem játszhatna gyermek karaktert, már túl idős hozzá. Maisie nem rossz színész, szerintem tökéletesen hozná a karaktert. Küllemre persze, hogy nem hasonlít, de filmes játékadaptációnál ne várjuk el, hogy szinte hasonmásai legyenek a játékbeli karaktereknek. Kevés fiatal színész van, aki képbe jöhetne a szerepre. A filmadaptációnál az elsődleges szempont, amit mindenki meg fog hálálni, ha jó színészt választanak, aki el tudja játszani a karaktert...Nem a 3D modellt, hanem azt, akit a játék írói megírtak, akit a hang adó színészek eljátszottak. Az elsődleges, hogy az érzelmeket, a személyiséget hitelesen adhassák át, hogy nézve a filmet nem egy lélektelen látványt néz az ember, hanem rá tudja mondani, hogy ezeket a karaktereket ismertem meg, az ő érzelmeiket tapasztaltam a játék alatt, az ő kapcsolatuk volt a játék lelke. Emiatt van, hogy a jó színész fontosabb, mint egy modellt keresni, aki úgy néz ki, azt játszani se tud. Page a kora miatt és, mert a bíróságon ellenségek, emiatt nem jöhetett szóba.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. petimanus petim...
2014.12.05. 17:38
Aki cosplayt akar, annak ott van a millió ilyen-olyan rendezvény. Szerintem, aki elmegy a moziba megnézni, az filmet akar és, hogy visszakapja azokat az érzelmeket, amiket átélt játékosként...A világ érzését, a kaland, az út, a kapcsolatuk hiteles és azonos érzését.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. KatalinDor...
2014.12.05. 21:06
szerintem tehetséges a kiscsaj, de lehet elfogult vagyok a Stark szerep miatt.. de ha megfogja aszerepet és hozza is, akkor az kiugras lehet neki én drukkolok mert birom a csajt nagyon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Str33twise
2014.12.06. 01:10
Kár, hogy miss Röfi nagyjából semmilyen, karakterre nem hasonlit a Last of Us-ból, hacsak nem a gümőfejű gombaembereket vesszük alapul...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!