iPon Hírek

A viasz Beckham-ek is Amerikába mennek

Dátum | 2007. 01. 25.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | EGYÉB

A Madame Tussauds bemutatja a focisztár és Spice Girl felesége figuráját New Yorkban. Ami a focitudását illeti, ez a David Beckham labdába sem rúghat az igazi mellett.

Beckham, a világ egyik legnagyobb focisztárja és felesége, Victoria, ex-Spice Girl viaszfigurájáról kedden rántotta le a leplet  a Madame Tussauds New York-ban a viaszmúzeumban. A babákat, amelyek Londonból érkeztek, két héten át láthatja majd a nagyközönség. Kiállításuk tisztelgés az igazi Beckham-éknek az Egyesült Államokba való költözése előtt., amely idén tavasszal esedékes, és amelyet a rajongók forrón üdvözöltek. A múzeum munkatársaitól tudjuk, hogy a szobrokat Neil Diamond’ “America”-ja mellett állították ki.


Becks becenéven ismert David Beckham és a Posh névre hallgató popsztár felesége e hónap elején jelentette be, hogy Los Angeles-be költöznek. A férfi öt éves szerződést írt alá a Los Angeles Galaxy futballcsapattal. Felesége már egy ideje ott tartózkodik, hogy nekik és gyerekeiknek megfelelő otthont keressen.

Viaszfiguráikat az USA-ba való érkezésükkor amerikai zászlóba csavarták. A kiállítóteremben azonban másfajta öltözetbe bújtatták őket: Becks szmokingot, Posh pedig csillogó zöld ruhát visel mély kivágással az oldalán. A viaszpár a Times Square múzeumban látható. A nő feje férje mellkasán nyugszik, a férfi pedig átkarolja felesége vállát.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.01.25. 15:42
vissza a hírhez

A Madame Tussauds bemutatja a focisztár és Spice Girl felesége figuráját New ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!