iPon Hírek

A Vivendi beperelte a Brütal Legend fejlesztőit

Dátum | 2009. 06. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A játék korábbi kiadója, a Vivendi pert indított a Double Fine Productions ellen, hogy megakadályozzák a játék októberi megjelenését.

A Vivendi, az Activision-Blizzard anyavállalata azt hozta fel vádként, hogy a Double Fine nem tartott be kulcsfontosságú határidőket és nem volt képes időre hozni a produkciót, olvashattuk az Associated Press hasábjain. Továbbá azt is hozzátették, hogy ők sosem adták fel a játékot az EA javára, ami így teljesen jogszerűtlenül került át hozzájuk.

"Hé, ha az Activision annyira bírta a játékot, talán ki kellett volna tartania mellette" - nyilatkozta a Tim Schafer a Double Fine feje. "Igazán remek, mi jön ez után? Majd Beyonce is beperel?"

A Vivendi szerint visszatéríthetetlen kára származott a Brütal Legend elvesztéséből, értendő ez alatt a játék eladásából származó bevétel, illetve az azt követő DLCkből származó profit. Akárki is nyeri meg végül a pert, ez jó eséllyel sajnos mindenképp ráüti a játékra a bélyegét.

Azért mi még reménykedünk az október 16-ai megjelenésbe, mert amit eddig láttunk a vagány roadie metál eposzából, az elnyerte tetszésünket...

              


             

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. xabyka
2009.06.05. 19:40
VISSZA A HIRHEZ

kár hogy nem jön pc-re:S:S .........gondolhatnának ránk is átlag pc userekre.....főleg egy jack black-es játék esetén
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Snowman
2009.06.06. 01:00
xabyka mar nem szabad pc-n jatszani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Svindler
2009.06.06. 01:26
Sajnálatos dolog ez az egész, hogy az Acti tett rá nagy ívben és most hogy látszik hogy jó lett (bár szerintem tavaly meg látszott, hogy jó _lesz_) jön a pereskedés. Ennek a levét meg a játékosok isszák meg, mert amíg az ügy nem zárul le, nem fog megjelenni a játék...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. littleguy
2009.06.06. 10:02
Snowman: ezt ugye te sem gondoltad komolyan. Aláírom, hogy sokkal nagyobb a létjogosultsága manapság a konzoloknak, mint néhány éve volt, de normális irányítást még mindig nem lehet csinálni minden játékhoz hülye kontrollerekkel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Phantomstr...
2009.06.06. 18:52
Tényleg nagy pofátlanság ez az activisiontól. A Bioshock 2-t leszámítva ezt várom leginkább, és most mindent letbe vetnek, hogy kiszúrjanak a játékosokkal. Viseljék el, hogy más keres azon amit ők kukáztak, és ne tegyenek keresztbe mindennek és mindenkinek. Remélem bukják a pert.

littleguy: ezt ugye nem gondoltad komolyan. konzolon is azt játszol, és úgy játszol, ahogy akarsz. És ha ügyetlen lennél a kontrollerhez, vagy csak simán nem jönne be, ugyan úgy játszhatsz egérrel és billentyűzettel! Amúgy nem is kerül sokba, és még így sem éri el egy játékos PC árát. De kérek mindenkit ne rendezzün konzol PC vitát, csak egy félreértést akartam tisztázni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Pille
2009.06.08. 11:06
Csak hogy a játékot idézzem: It's a ' AWESOME!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. wendelsevi...
2009.06.12. 13:17
Előszőr is éjjen a rock a vérontás és a xbox 360 és a pc is mert sajnos vannak olyan pc game-ek is amik nem jelenek meg konzolra Pl:Hellgate:London
Másodszor minden konzol játéknál más és más fajt irányítás van de az én véleményem szerint meg a konzol jobban megéri mint a pc igaz csak akkor ha a konzol fleselve van.Mert amúgy nagyon drága mulatság lenne megvenn a gameket konzolra.
És még annyi hogy ha véletlenül elveszti a pert a Double Fine Productions akkor megyek és mágja rakást csinálok a Vivendi társaságból.Az tuti.
Röviden és tőmőren.
Ja még annyi én jobban őrültem volna neki ha október 13.-án már a piacon van mert akkor már szombaton a suzülinapomon avval nyomtam volna de így várhaotk kb egy hetet még pluszba.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!