iPon Hírek

A Vodafone június közepétől kiállította a Passport Hetijegyet

Dátum | 2010. 06. 17.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

Itt a nyár, amikor egyre többen útra kelnek, sokan külföldön töltik a szabadságukat, ahová természetesen a mobiljukat is magukkal viszik. Ők jó, ha tudják, hogy a roamingszolgáltatás használata során a Vodafone előfizetője alapértelmezett tarifaként a Vodafone World percdíjaival használhatja a mobilját külföldön. Annak érdekében pedig, hogy valamennyi Vodafone-ügyfél pontos tájékoztatásban részesüljön külföldi utazásai során, a társaság tanácsolja, hogy látogassák meg a www.

vodafone.hu/roaming honlapot, ahol minden egyes országra lebontva megtalálható a preferált hálózat, az egy percre jutó hívásindítás, illetve az egy percre jutó hívásfogadás díja, valamint a küldött sms-ek díja is. A Vodafone Passport segítségével pedig hazai percdíjakon lehet hívni az otthoniakat (a kapcsolási díjon felül). A szolgáltatás mind havidíjas, mind feltöltőkártyás ügyfelek számára elérhető. Magyarországra irányuló hívások esetén a Vodafone Passport díja 319 forint (minden megkezdett 10 perc után kiszámlázásra kerül) plusz az ügyfél tarifacsomagjának a Vodafone Magyarország hálózatán alkalmazott belföldi percdíja. A Passport ajánlat elérhető az Európai Unió minden országában, Horvátországban, Törökországban és néhány további országban is.

Június 15-étől - visszavonásig - elérhető a Vodafone legújabb roaming ajánlata a Passport Hetijegy. Ennek megrendelésével a Vodafone ügyfelei hazai percdíjakon beszélhetnek külföldön is nyaralásuk során, kapcsolási díj nélkül. A hazai percdíjak addig érvényesek, amíg vagy az indított vagy a fogadott hívásforgalom - adott ügyfél esetében - eléri a 200 percet. A limit eléréséről SMS-ben tájékoztatást küld a távközlési cég, ezután a Vodafone Passport szolgáltatás feltételei érvényesek. A megrendelést követően 7 napon keresztül érvényesek a már említett hazai percdíjak, többek között Európai Unió országaiban, Horvátországban, Törökországban és Svájcban. A szolgáltatás aktiválási díja 1990 forint, mely 7 napra érvényes. Elérhető minden számlás és kártyás előfizető részére. A szolgáltatás kizárólag SMS-ben rendelhető meg a P7 kód elküldésével a 1270-re (külföldről: +3670700 1270) A szolgáltatás egymást követően többször is megrendelhető.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!