iPon Hírek

A Wargamingnél a Total Annihiliation és a Master of Orion

Dátum | 2013. 08. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A World of Tanks-ot fejlesztő Wargaming.net megvásárolta a Total Annihilation és a Master of Orion franchise-okat az Ataritól. Mindkettőt a múlt havi Atari IP aukción szerezték be, midőn a letűnt korok nagy titánja örök nyugalomra szenderült... Túl sok? Szerintem is, de hagyjuk meg, kell egy kis dráma. :) A Total Annihilation-re még pályázott a Monday Night Combatot fejlesztő Über Entertainment, míg a Master of Orionra a Stardock mozdult rá. Azért a Stardock sem ment haza üres kézzel, ők a Star Controlt gyűjtötték be. A Develop információi szerint a Wargaming feje, Victor Kislyi azt nyilatkozta egy sajtótájékoztatón Minszkben, hogy mindkét frachise-ot egy új AAA kategóriás címmel szeretnék bővíteni, mögöttük a Wargaming erejével.
A legendás Master of Orion 2
A legendás Master of Orion 2
"A Total Annihilation és a Master of Orion klasszikus stratégiai játékok. Bár még korai, hogy részleteket fedjünk fel, készek vagyunk arra, hogy új életet leheljünk ezekbe a játékokba, hisz többségünk ezeken nőtt fel. Pontosan ezt fogjuk előtérbe helyezni fejlesztésnél." A Wargamingnél egészen biztosan jó kezekben lesz a TA, mivel nem olyan rég felvásárolták a Gas Powered Games-t, akinek a feje nem más mint Chris Taylor, a TA alkotója... A Master of Orion 1993 egyik nagy sikere, a körökre osztott sci-fi stratégiai játékot még a MicroProse fejlesztette.
Total Annihilation
Total Annihilation
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Asagrim
2013.08.02. 23:11
Master of Orion 4? Ha nem lesz olyan szar mint a 3, akkor jöhet!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. AgeOfVampi...
2013.08.03. 00:13
Hát a supreme commander sehol sem volt az eredeti TA-hoz képest... de lehet csak az elvárásaim voltak túl nagyok, mert a TA nálam all time favorit. Mondjuk egy AAA kategóriás 4x űrszimet is megnéznék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. KisDre
2013.08.03. 01:32
Azért a Wargaming eléggé fiatal mondhatni, s bár a WoT-al igen csak újat alkottak (mégha kreatív dolgok nehezen is jönnek elő a csapatból, értsd: patchanként új tank azt kész), de nem tudok eltekinteni attól a ténytől hogy keleti barátaink játékfejlesztésben nem igazán jeleskednek. (Na nem mintha mi színötösek lennénk [pedig képességünk bőven meglenne rá], de mi legalább nem tettünk tönkre olyan franchise-t mint a Flatout, a 3. résszel (kikerült ugyanis a Bugbear fejlesztéséből, valami random oroszéba) kissé furcsálom is hogy alig lehetett róla olvasni)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Fzoltan
2013.08.03. 09:14
KisDre: tényleg fiatal, pont mostanság ünneplik a megalapulásuknak a 15. évfordulóját.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. KisDre
2013.08.03. 10:16
#Fzoltan
És akkor nem fiatal? Jó amúgy jogos, a WoT idején nem néztem utána jobban a csapatnak és a honlapjukon is csak a mostani játékaikat sztárolják, WoT előttiekről csak google-vel találsz. De ettől függetlenül tartom az álláspontom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Fzoltan
2013.08.03. 10:25
Gyakorlatilag WoT előtt nem tettek le túl sokat az asztalra, de ettől azért tapasztalatuk az lehet sok. Mondjuk a WoT fejlesztési tempóját elnézve... ezek után azt is el tudom képzelni, hogy azon is 1 ember doglozik...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Supra
2013.08.03. 12:07
Mit MOO4?!?! Rögtön trilógiát akarok!!!! :-)

Bár hülyeség, a moo3 legnagyobb érdeme a szinte végtelen alkalommal és módon való újrajátszhatóság volt! Szal elég egy, csak az jó legyen!

De van egy olyan érzésem, hogy ebből is FPS lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2013.08.03. 12:15
A MoO2 a mai napig fent van a gépemen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. otherl
2013.08.03. 13:30
Az MoO3-ban voltak nagyon jó ötletek, csak az a fránya kivitelezés. Jó lenne, ha nem csak a primitívebbnél primitívebb 4X játékok jönnének, hanem végre valami komoly is.

A Massive Assault jó kis játék volt anno, szóval azért a WG-nek van fogalma a műfajról, de igazából tök mindegy, mert majd vesznek hozzá csapatot, ha nem megy maguktól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!