iPon Hírek

A Warhawk az űrbe megy?

Dátum | 2009. 04. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony a napokban levédte a Starhawk címet, amivel megerősíti a pletykákat, miszerint Dylan Jobe újonnan alakult stúdiója, a LightBox Interactive már dolgozik is a széria űr változatán.

"A Sony nem kommentál pletykákat és spekulációkat" - kapta meg rögtön a sajtó egy SCEE szóvivőtől, miután ma reggel rákérdeztek a lehetséges új projektre az új információk fényében. A Warhawk jövőjéről szintén nem árultak el semmit.

A LightBox Interactive 2009 januárjában alakult a Warhawk fejlesztői csapat tagjaiból, akik azelőtt Incognito néven futottak. A Kotaku hasábjain már márciusban felröppent a pletyka a Warhawk űrbéli reinkarnációjáról, de akkor még nem sok tény támasztotta alá a feltételezést. Mindössze a friss fejlesztői csapat nyilatkozataiból lehetett találgatni: „Az új projektet nagyon fogják szeretni a Warhawk rajongók!”. Konkrét bejelentéshez viszont még korainak vélték az időpontot.

Warhawk
A LigtBox szoros kapcsolatot ápol a Sony-val, amely együttműködésre igencsak büszkék. Minden esély megvan rá, hogy a Starhawk hasonló sikereket érjen el, mint elődje, amely 2007 óta számos kiegészítőt kapott, és a Sony legsikeresebb online konzoljátéka.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.04.15. 17:17
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!