iPon Hírek

A Warner több LotR játékot is tervbe vett

Dátum | 2009. 05. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Na nee. Már megint? Remélem Legolas' Quest nem lesz...A Warner Bros. bejelentette, hogy egy egész sorozat Lord of The Rings játékot készül kiadni mindenféle műfajban és platformra, filmen és könyvön alapulókat egyaránt.

Az első a sorban a The Lord of the Rings: Aragorn's Quest lesz, amely egy third-person akció-kalandjáték lesz "gyermekek és családjaik számára". A játék Wii-re, Nintendo DS-re, PSP-re és PS2-re jelenik meg még idén ősszel.

A játékosok természetesen Aragorn szerepébe csöppennek majd a játékban, és kapják meg a lehetőséget, hogy megmentsék Középföldét karddal, íjjal, dárdával lóháton vagy akár gyalog... A Wii verzióban lesz co-operatív játékmód is, ahol segítőtársunk nem más, mint Gandalf szerepét öltheti magára. "A játék egy színes és akciódús Középföldére repíti majd a játékosokat, mely egyaránt magával ragadhatja a régi és új rajongókat is!"

A Wii verziót a Headstrong fejleszti, akik nemrég rukkoltak elő a nem annyira családbarát House of the Dead: Overkill-el. A másik három formátum a TT Fusion szárnyai alatt növekedik...

Az ezt követő játékokról a Warner csak annyit mondott, hogy "számos játék készül, amivel sokféle játékosréteget céloztunk meg, beleértve a hardcore RPG rajongókat és a családokat is." Szóval akár még egy komoly szerepjáték is lepottyanhat a Warner szekeréről, majd meglátjuk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Magrathea
2009.06.01. 18:11
VISSZA A HIRHEZ

Aragorn's Quest trailer: http://www.gametrailers.com/video/debut-tr...-aragorns/49897
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!