iPon Hírek

A Witcher fejlesztői negyedik részt szeretnének

Dátum | 2016. 05. 13.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A harmadik részből több, mint 10 milliót adtak el, tehát üzleti szempontból minden oka meglenne a negyedik rész elkészítésének. A Witcher 3 utolsó kiegészítője, a Blood and Wine megjelenése után azonban a CD Projekt Red a Cyberpunk 2077-re koncentrál majd. Hogy ezután van-e esély arra, hogy visszatérnek a Witcher-sorozathoz? A Witcher 3 fejlesztésének vezetője, Konrad Tomaszkiewicz nagyon reménykedik benne, hogy igen. Döntés még nem született, de szerettek Geralt világán dolgozni az elmúlt 12 évben, és szívesen visszatérnének még hozzá.
Mivel a főhős történetét lezárták, a negyedik részben egy új szereplőt vezetnének be és Marcin Iwinski cégvezető szerint szerencsére a Witcher-univerzum olyan hatalmas méretű, hogy rengeteg jövőbeli történet és lehetőség bújik meg benne. A Cyberpunk 2077 elvileg legkésőbb 2021-ig megjelenik (még megközelítő dátum sincs), de mellette a stúdió még dolgozik egy eddig be nem jelentett AAA kategóriás szerepjátékon is, mely egy tőlük még nem látott játékformát valósít majd meg. A Blood and Wine május 31-én érkezik.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. ndave92
2016.05.13. 14:08
Szerintem nem jó ötlet mindent addig pörgetni, amíg szar vagy uncsi nem lesz... A 3. részt szerintem nem nagyon tudják felülmúlni, legalábbis elég nehéz lesz. A csúcson kell abbahagyni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. oiskin ndave...
2016.05.13. 14:16
Pláne hogy mint a regények és novellák is ugyanúgy mint a játékok Geralt-ról szólnak. Innen kiindulva egy másik witcher története már nem lenne ugyanolyan. Pláne hogy a legtöbb küldetést és történetet a regényekből vették, így elég kemény munka lenne egy kvázi teljesen új karaktert és háttér történetet kitalálni, nem is beszélve a leendő játék küldetéseiről. Amúgy nem gondolnám, hogy ez lenne a srácoknál a csúcs. Iszonyatos potenciálok rejlenék még a lengyel srácokban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. noir66
2016.05.13. 14:35
2026-ra mire megjelenne a 4. rész, nem lenne már uncsi az alapkoncepció sem, hiszen az első három részre sem emlékeznénk már olyan jól.
A fantasy világot pedig nem csak a witcherek színesítik, így akár az új szereplő lehet akár egy witch is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. LGx
2016.05.13. 15:28
én bármennyi monster huntot el bírnék viselni Geralt-al
de való igaz: The Witcher = Geralt Of Rivia történetei
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. balikabo
2016.05.13. 15:29
Sztem még mindig van benne potenciál, lehet az első rész előtti időből eseményszál, valami időportállal és hasonlók, fantasy game, szal csak a fantázia szabhat határt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. perneki
2016.05.13. 16:34
Hát ha ilyen 2025 re jönne ki az új witcher mindenkinek csurogna a nyála az éhségtől hogy megkapják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Avisto
2016.05.13. 17:12
A regények némelyikében többet szerepel Ciri mint Geralt, szóval azért egyenlőségjelen én nem tennék Geralt és a witcher univerzum közé. Nem lepődnék meg túlzottan ha Ciri lenne egy 4. rész főhőse.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Balucsek Avist...
2016.05.13. 22:51
Igen felmerült bennem is hogy Ciri storijával mehetne esetleg tovább a sorozat, viszont ami gond, hogy Ciri szempontjából legalább 3 féle befejezés volt és van amelyikben meg is halt. Így ez már a kezdésnél legalább akkora csalódás lehetne, mint a DragonAge 1 és Awaking után az Inquisition ahol az előzményektől jóformán független világba csöppentünk...
Esetleg még Eskel vagy Lambert storyját lehetne vinni mert mindkettő nagyjából független véget ér.
Bár nem vagyok teljesen tisztában a witcher világgal csak a 3-mat nyomtam végig de tervezem pótolni az előzményeket szóval ha hülyeséget írok a szakik javítsanak ki Szóval a wikia szerint még van egy Coën nevű ismert witcher aki nem Kaer Morhen-i nevelés és különleges harcstílusa van. Ő csak említve volt a játékokban, viszont ha minden igaz valamikor az első rész során meghalt, így ott meg az a gond, hogy egy párhuzamos story lenne ami megint csak problémás.
Esetleg még egy másik Witcher suli tanítványról szólhatna a kövi rész, de az meg ahogy írták a többiek is a regényektől elszakadt történet lenne ami megint csak veszélyes vizekre vinné a dolgot, és kár lenne egy csodás sorozat bukását látni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Oddye
2016.05.14. 00:57
Geralt egy iszonyatosan jó karakter, de szerintem nem tőle remek a Witcher univerzuma. Én szívesen látnék még több részt akár egy másik witcher főszereplésével. Mondjuk Nilfgardban. Semmit nem láttunk még a nagy császárságból és én ezt eléggé bánom. Szívesen kalandoznák Zerrikániában is akár. Egy óriási világ egy kis részének (északi királyságok) apró szeleteit láttuk még csak, úgyhogy van még itt potenciál bőven. Vagy akár utazhatnánk Cirivel a világok között is. Na akkor tényleg csak a fantázia szabhatna határokat. Mellékesen fel vagyok háborodva, hogy még nem találhattunk mantikórt a játékban, pedig a könyvek és a lore alapján elég op fenevadak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Zizi
2016.05.15. 12:31
Nekem (nemcsak a Witcher, hanem néhány másik sorozat kapcsán is) az tetszene, ha vennék az eddigi részeket, leporolnák őket, és egy tökegységes, jól átgondolt, oda-vissza átjárható, kiváló történetet adnának ki újra. A W3 nagyon jó volt, de volt benne pár gyengébb momentum (pl. a Dijkstra történet vége), meg pár helyen lehetnének még kicsit még erősebbek a az összefüggések (pl. Shani-ra reagálhatna Triss meg Yen is :-p), szóval lehetne ez még tökéletesebb :-)

Kár, hogy ilyesmire egyáltalán nincs piac, valószínűleg sokkal többet lehetne eladni egy olyan W4-ből, ahol "most már kardok mellett buzogányokkal is tud harcolni a főhős, ráadásul 274-féle különféle mozdulata van!"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. zsozso23
2016.05.16. 06:20
Szerintem nem kellene folytatni méltó befejezéssel zártak. Nem szabad tovább feszegetni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!