iPon Hírek

A xenomorphok hallgatnak...

Dátum | 2013. 04. 04.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A sokaknak csalódást okozó Gearbox játék, a februárban megjelent Aliens: Colonial Marines Wii U verziójának, melyet a Demiurge Studio készít már meg kellett volna jelennie, de egyelőre se híre se hamva, a kiadó, a Sega pedig hallgatásba burkolózott vele kapcsolatban. Januárban a Sega még bőszen bizonygatta, hogy 2013 első negyedévében megjelenteti a játékot Wii U-ra, és februárban gyorsan cáfolta azokat a pletykákat, amelyek arról szóltak, hogy mégsem lesz ilyen verzió. A fejlesztők is gyakran hangoztatták, hogy a Wii U verzió lesz a legjobb mind közül. Március 31 azonban elmúlt, a játék sehol, a Sega pedig nem tett közzé ezzel kapcsolatban semmilyen hivatalos bejelentést, az újságírók kérdéseire a képviselőjük pedig csak ezt válaszolta: "no comment". A Gearboxra rendesen rájár a rúd a játék minőségével kapcsolatban, ők most patchekkel igyekeznek menteni a menthetőt, de nemcsak ők, a Sega is megkapta a magáét: az európai Advertising Standards Agency szervezet, amely a reklámok minőségét és valódiságát vizsgálja figyelmeztetésben részesítette őket a félrevezető hirdetések miatt, ezért most a játék előzetesein fel kell tüntetniük, hogy azok nem a végleges verzió, hanem a feltupírozott demó alapján készültek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. Gyurkov
2013.04.04. 16:49
Ehh ehh ehh ez a játék... nem ér egy fillért sem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. rcv6ss
2013.04.04. 19:41
Ha olyan lesz, mint PC-ra akkor nem maradnak le semmiről.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. 5hR3kY
2013.04.05. 06:22
Azt pletykálták hogy a Wii U verzió volt a legbugosabb az összes közül, és az extrának számító mini játékok inkább idegesítőek voltak mint jók.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. 5hR3kY
2013.04.05. 06:25
Ja meg sajnos hiába tüntetik fel most már a Gearboxék a demókban hogy az még nem a végleges verzió, attól még azok (én) akik előrendelésben fizettek az A: CM játékért, nem fogják visszakapni a pénzüket.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Shinjiii
2013.04.05. 07:39
Miért volt olyan fontos előrendelni rá? Mit kaptatok pluszba érte, amitől elkezdett habozni a szátok? Csak kérdezem, mert nem tudom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. 5hR3kY
2013.04.05. 08:32
Mondjuk azért mert a demo és a trailerek alapján baromi jól nézett ki?
Mondjuk azért mert 10 éve ígérik hogy jönni fog?
Mondjuk azért mert az Alien versus Predator 2 óta ami 2001-ben kijött, nem volt normális Alien-es játék?

Lehet hogy neked habozni szokott a szád amikor meglátsz valamit, és tudod hogy azt úgyis meg fogod venni, de nem az extrák miatt rendelték elő nagyon sokan, hanem azért mert több mint 10 éve várnak egy normális Alien-es játékot, és a demók alapján jónak ígérkezett. Az első héten vezette is az eladási listákat az előrendelések miatt, de utána el is tűnt a süllyesztőben, mert addigra kiderült hogy egy kalap sz@r az egész. Amúgy egy Alien-es kendőt, egy posztert, és egy Shift-es Boost kódot kaptak az alapverzió előrendelői a játék mellé. Én akkor is előrendeltem volna ha ezeket nem adják, de sajnos a saját káromon megtanultam hogy többet Gearbox vagy Sega, esetleg Timegate Studios játékot a büdös életben nem veszek.

http://www.youtube.com/watch?v=t0ceog2LksM
Te egy ilyen trailer alapján előrendelted volna?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Shinjiii
2013.04.05. 09:35
Oh, nem akartalak én felhúzni, direkt írtam, hogy azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok. Megértem, hogy a trailer alapján klassz, de történt már egy s más a játékiparban. Bele kell számolni ezt is.
A habzás pedig szójáték volt, ne kövezz meg, kérlek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. nedcoleman
2013.04.05. 12:59
5hR3kY - jogos. A pc-s verziót én is előrendeltem. Ráadásul a gyűjtőit. Kaptam egy kritikán aluli "figurát" meg egy full-shitt játékot. Amennyire vártam akkorát csalódtam. Hasonló érveket sorakoztathatnék fel, mint Te.
Sajnos az van, hogy nem ér meg előrendelni semmit(ezek szerint).
-Majd kijön... Nem fogy el. Ha meg elfogy akkor lehet, hogy jó is.
Akkor viszont - majd jön még
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. 5hR3kY
2013.04.05. 13:02
Shinjiii: Nem rád vagyok mérges, hanem a Sega-ra, a Gearbox-ra és arra ahogy az egész dologba belesz@arnak, illetve arra hogy nincs semmilyen olyan hivatal aki kötelezné őket hogy csináljanak valamit a játékkal, vagy fizessék vissza az árát. Az elmúlt pár évben nem volt az A:CM-nél nagyobb átverés. Ráadásul még arra sem voltak képesek, hogy kiállnak az emberek elé, és elnézést kérjenek.

ocsabi: Általában azért a trailer visszaadja a játék hangulatát, de itt még az sem stimmelt, nem hogy a kinézet.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2013.04.05. 15:07
Együtt tudok érezni azért, bár nekem pénzem nem bánta. Mert az AvP2 és Playstation 1-en az Alien Resurrection-től óriási módon be tudtam szarni játék közben, és nem volt szétscriptezve. De ez nem hogy pocsék graffal jött, még az élmény is nulla. Sokan elfogadták volna a grafikát, ha annyira meg tudta volna szorongatni a népet, mint a régi szép időkben... Szóval újra várni kell. Még az Amnesiában bízom, bár az már mások karjaiban ringatózik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. 5hR3kY
2013.04.05. 19:53
A PS1-es Alien Resurrection pont nincs meg, de tervben van a beszerzése. Az Alien Trilogy megvan, illetve PC-re az AvP Classic 2000, illetve az AvP 2 + Primal Hunt is. Ezek mindegyike űberzsírkirályos. PS3-ra megvan az Alien vs Predator, de ez már kisebb csalódás volt, illetve az A:CM ami meg katasztrófa.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hsim
2013.04.07. 07:44
az Aliens CM esetében egy dolog működött, az a marketing/hype. A többi kritikán aluli totális átb*szás. A generáció legnagyobb átverése, még fájóbb, hogy ezt egy kiváló témával és a rajongókkal teszik meg.

a sztori ezer sebből vérzik, a Prometheust belekeverni meg egy óriási baromság volt..
Poén látni, hogy a mozgásdetektor és a fürkészradar egy idősíkban létezik....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!