iPon Hírek

A Zynga adja ki Lord British új játékát

Dátum | 2012. 09. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Ultima játékok legendás atyja, Richard Garriott, alias Lord Brithish megegyezett a botrányairól hírhedt Facebookos óriáscéggel, a Zyngával, új közösségi játékának, az Ultimate Collectornak kiadásáról. A Zynga játékaival több 300 millióan játszanak Facebookon. "Több millió szempár tekint rájuk, és mesterei a vírusmarketingnek és a pénzkeresésnek" – nyilatkozta Garriott egy interjúban a cégről. "Mindenképpen költenünk kellene a játék marketingjére, hogy felhasználókat szerezzünk. Így kevesebb a kockázat. A korai elemzések szerint a Zynga jó disztribúciós platform."

Az Ultimate Collector gyűjtemények létrehozásáról szól, házi gyűjtemények csereberéje, bolhapiac, régiségboltok, vásárlás olcsón, eladás jó áron a témái. Lord British maga is nagy gyűjtő, aki meglehetősen bizarr darabokat szedett össze magának a világ minden tájáról. "Nincsenek földönkívülijeim, mert nem igazán hiszek a létezésükben. De van egy várbörtönöm, tele hátborzongató tárgyakkal. Van öt vámpírvadász készletem, három zsugorított fejem, két múmiám, két - nem is, már három életnagyságú csontvázam koporsóban. Vannak emberi szíveim és egy emberi embrióm is."


Az Ultimate Collector bétaverziója már játszható Facebookon. Ha elkészült és elindult a végleges változat, Garriott és csapata, a Portalium figyelme az Ultimate RPG felé fordul, amely az Ultima Online szellemi utódjának tekinthető és szintén közösségi játék lesz, és valószínűleg az Ultimate Collector kereskedelmi mechanikáját is használni fogja. Vajon ezt is a Zynga fogja kiadni?

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. TheRealTsL
2012.09.11. 13:48
Tehát a piac kb 2%-a lesz játékpénzes, a maradék enyhe 98% pedig a bankkártyát igyekszik majd megkönnyíteni, mint az összes zynga játék.
Aki velük társul, az tényleg csak a pénzre megy, egyáltalán nem érdekli a játékos maga. Szép jövőkép.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95
2012.09.11. 16:58
Ez van. A fejesek életben tartják a facebookot és a ráépülő keselyűágazatot is hagyják tenyészni, amíg nem jön valami, még ennél is effektívebb módja az emberek után való kémkedésnek.
A dolog maga már nem vicces, mert viccnek rossz, hogy a M. Suckergyerek csalt a tőzsdén, stb és még csak be sem vitték, csak kapott egy ejnyebejnyét. De legalább lehet belőle tanulni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2012.09.11. 18:50
Tok jo,hogy ossze lett foglalva az uj projektje,mert igy mar nem is erdekel.
Nyugodtan menjen a Zyngahoz vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mainframe
2012.09.12. 16:45
Lehet, hogy nekem nehéz a felfogásom, de még a videóból sem jött le, hogy akkor most valódi tárgyakkal való kereskedéshez ad egy játékos felületet ez a cucc, vagy a gyűjtemények színtisztán ingame dolgok? Az előbbi nem tudom, mennyire megvalósítható ezzel a módszerrel, az utóbbi meg teljesen értelmetlen (kb. Sims light, sok pénzért).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!