iPon Hírek

AC: Revelations - The Lost Archive DLC részletek

Dátum | 2012. 02. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A hamarosan érkező új letölthető tartalom (The Lost Archive) a titokzatos bérgyilkos, vagyis a "16-os tesztalany" (Subject 16) - alias Clay Kaczmarek - életéről szól. A gameplay olyasmi lesz, mint a Revelations-ből ismert Desmond küldik az Animus mélyén, a széria kedvenc történelem pötyögtető ketyeréjével, hogy szakszerűen fejezzem ki magam. Ennél fogva erős lesz a narratíva szerepe.

A Lost Archive emellett kinyit számos előrendelői bónuszt a Revelations-höz, ami korábban csak néhány kereskedőnél volt az előrendelői ajánlat része a játék bizonyos verzióihoz. Megkapjátok a török bérgyilkos felszerelést, Altair ruháját és Brutus páncélját. A speciális kiadáshoz járó plusz kampány, a 'Vlad the Impaler Prison' szintén elérhető lesz.

Az Assassin's Creed: Revelations - Ottoman Edition a játék GOTY változata, ebben benne van a Lost Archives és a korábban bemutatott multiplayer DLC is. Megjelenés március 30-án. A DLC különállóan már ez előtt két nappal kikerül.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. DogTheDog
2012.02.25. 11:11
lehet csak en vagyok finnyas,de eleg hulye nevet sikerult valasztani az uj tesztalanynak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95
2012.02.25. 12:58
DogTheDog: közel sem új, már az 1-ben is szerepelt közvetetten.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2012.02.26. 11:54
Ok,a hangsuly az igen gyenge nevvalasztason volt.Amugy,hol szerepel az egyben?Most jatszom vegig megint,de meg csak utalasra sem emlekszem benne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!