iPon Hírek

AC4: "Rate this Mission" rendszer

Dátum | 2013. 10. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Assassin's Creed 4: Black Flagben értékelhettek minden egyes küldetést, fedte fel a francia Ubisoft kiadó. A rendszert azért implementálták a játékba, hogy segítsen a fejlesztőknek megállapítani, hogy mely küldetések tetszenek az embereknek és melyek sikerültek kevésbé jól. Minden teljesen anonim módon történik, az adatok a Ubi szerveren gyűlnek majd és kerülnek analizálásra később. Az Eurogamernek már volt alkalma működés közben is megnézni, hogy hogyan is néz ki pontosan ez az egész. A játékban úgynevezett emlékfolyamok vannak (memory sequences), ezek felelnek meg a fejezeteknek. "Minden folyam fel volt osztva kisebb sztori küldetésekre. Ezen küldetések után feltüntetik a statisztikáitokat, amin látszik, hogy mennyire jól 'szinkronizáltátok' az eseményekről való emlékeiteket. A képernyő jobb alsó sarkában lesz majd egy kis doboz 5 csillaggal, 'Rate This Mission' felirattal." Pillanatok alatt értékelhetitek tehát a küldiket, de egyáltalán nem lesz kötelező a dolog, ha nem akartok ilyesmivel vesződni, vagy ezen gondolkodni. A játék társ producere, Sylvain Trottier elmondta, hogy a rendszer kísérleti jellegű, egyáltalán nem biztos, hogy innentől minden Ubisoft címben összefutunk majd vele. Egyelőre adnak neki egy esélyt, mert szerintük ez a legjobb módja a direkt visszajelzések összeszedésének.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Leeroy
2013.10.02. 00:52
A játék maga nem érdekel (ahogy az előző részei sem), ám érdekes az ötlet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2013.10.02. 07:45
Engem pont a harmadik rész hozott lázba akkoriban, ami hatására az összes régebbi részt kipróbáltam (a legelső kivételével, ahhoz már nem volt gyomrom). De az összhatást tekintve a 3 nyerte nálam a versenyt, így nagyon várom az "előzményét" (AC4), remélve, lesz pár utalás a 3-ban történtekre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2013.10.02. 11:31
Jo otlet,de ugy lenne jo,hogy esetleg a jatekban elore haladva a korabbi velemenyem megvaltoztathassam.
Sokszor nem tetszik egy-egy kuldetes,de kesobb rajovok,hogy megis jo volt az ugy a sztori vagy egyeb dolog alakulasa miatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!