iPon Hírek

Acer Allegro, Windows Phone kedvező áron

Dátum | 2011. 11. 30.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az Acer termékeny hónapokat él, ezúttal egy Windows Phone rendszerrel szerelt okostelefont bocsátottak piacra. A készülék valószínűleg első sorban az árával hódít majd, de alapjában véve ennek nem sok hátulütője lesz a mindennapokban.


Az Allegro persze, mint a többi gyártó eszköze, meg kell hogy feleljen a Microsoft előírásainak és hardveres követelményeinek. A telefon egy Qualcomm MSM8255-re épít, aminek egyetlen magja 1 GHz-es órajelen üzemel, mellette egy Adreno 205 grafikus mag, 512 MB rendszermemória és 8GB háttértár található. Kapunk még telefonban egy 3,6 hüvelykes kijelzőt, ami 800 x 480 pixeles felbontással operál, ez igen éles képet eredményez, a hátlapon egy 5 megapixeles kamerát, ami LED villanót és HD felvételi lehetőséget is kapott, HPSA képességet, 802.11b/g/n WLAN-t, GPS-t A-GPS-szel és a Bluetooth 2.1-et is, ami ráadásul EDR képességget is kapott. Az Acer mérnökei mindehhez csak egy 1300 mAh-es akkumulátort mellékelnek a hátlap mögött, ami elég vérszegény.

Az Acer Allegro háza 116 x 59 x 13 milliméteres és 126 grammot nyom. A rendszer tekintetében már a legfrissebb Mangoval szolgál, így itt sem szenvedünk semmilyen hiányt, tehát egy rendkívül korrekt gépet kapunk. Franciaországban és Taiwanon már felbukkant, az ára 285 euró.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!