iPon Hírek

Acer Liquid E1, a szépséges középcsatár

Dátum | 2013. 01. 28.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az Acer dizájnosztálya most elkapta a fonalat, hiszen már a legutóbbi termékük, a CloudMobile S500 is a külsejével hívta fel magára a figyelmet. A Luqiud E1 a CloudMobile alá lesz célozva a ranglétrán, nézzük mit tartogat számunkra.

A készüléket egy 4,5 hüvelykes képátlójú, qHD (960 x 540) felbontású panellel vértezték fel. A videócsevegések folytatását lehetővé tevő kamera a bal felső sarokból néz ránk, és VGA felbontással büszkélkedhet. A főkamera, ami az 5 megapixel és az autófókusz okán már fényképezésre is alkalmas LED villanót is kapott. Még a multimédiás képességeknél maradva, került a telefonba FM rádió is, és megszerezte a mobil DTS hangminősítést is, így biztos, hogy ilyen téren sem lesz vele gond. A színfalak mögött egy ismeretlen (valószínűleg MediaTek) kétmagos chip dolgozik 1 GHz-es órajel mellett. A lapka szomszédságában 1 GB-nyi rendszermemóriát találunk, míg a tárhelyünk 4 GB-os. Ez utóbbi eléggé szűkösnek tűnik, de szerencsére a mérnökök egy microSD kártya helyet is pakoltak a gépbe. A HSPA hálózati modem mellett van Wi-Fi támogatás, Bluetooth modul és a GPS vevő sem hiányzik.

A gépezeten a Jelly Bean fut, azon belül is az Android 4.1.1-gyel lesz dolgunk. A 130 gramm súlyú és 132 x 68,5 x 9,9 mm méretű házba egy 1760 mAh-s kapacitású akkumulátor fért bele, ami a többi tulajdonságot tekintve éppen megfelelő lehet a célra. A gyártó 8 órás beszélgetési-, és 400 órányi készenléti időt jósol. Az Acer Liquid E1 egy kellemes eszköznek ígérkezik, viszont ahhoz, hogy ezt kijelenthessük, még szükség van egy adatra, ami nem más, mint az ára. Sajnos azonban a tetszetős megjelenésű mobilt egyelőre nem árazták be, és a megjelenési dátumot sem hozták nyilvánosságra. Két színben lesz egyébként elérhető, a fehér mellett jön egy sötétszürkét és pirosat kombináló változat is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. croix
2013.01.28. 12:34
ha jó lesz az ára, akkor erre cserélem le a korosodó samsung u700-asomat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Pacee
2013.01.29. 20:10
4,3"-al (azaz max. 6,5 cm szélességgel) és NFC-vel nagyon tuti lenne, de így csak egy a sok közül, bár a képernyőfelbontás dicséretes!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!